Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem samotna jak kij

Mam tylko znajomych w necie , boje sie spotkac w realu !

Polecane posty

Gość jestem samotna jak kij

lista gg dluga jak lista zyczen do mikojala... Poznalam troche ludzi , na forach - glownie kobiety , i sporo facetow - na portalach randkowych ... czasami jest temat , aby sie spotkac :O a ja wymyslam ,ze jestem chora, pracuje , jade zagranice - a to gowno prawda , nie mam czasu , musze isc do fryzjera, kosmetyczki , pojechac do rodzicow ,albo po prostu przestaje sie odzywac :((( boje sie spotkac realnie :O

Gość gwiezdny wojownik
To tylko epidemia społeczna...Masa ludzi boi się nawiazywać kontaktów w realu. To lęk przed odrzuceniem i brak akceptacji siebie. Do leczenia. Lepiej jest bezpiecznie być samotnym niz ryzykować kontakt. Niestety to paranoiczne rozmiary przybiera

Gość odpowiem też.......
to może zacznij spotkania w realu z koleżankami poznanymi w necie ...a nóż okaże się że znalazłaś przyjaciółkę na wspólne wypady na zakupy ...do kina czy do klubu a tym sposobem krok po kroku przełamiesz lęk przed ludźmi i odrzuceniem

Gość BARDZO DOBRA RADA
Jak boisz się spotkać w Realu, to spotkaj się w Biedronce.

mam to samo... niska samoocena , juz zostalem ponizony przez osoby z neta i nie chce sie znow narazac na drwiny

Gość haszszcze sraszcze
ja tak samo :(((