Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Rak i Chemioterapia- Dobre Kosmetyki i gdzie je kupic?!

Polecane posty

czesc, moja mama jest w trakcie chemioterapii- ma raka jelita grubego. jak wiadomo skutki uboczne chemio. nie naleza do najprzyjemniejszych. chcialabym mamie kupic kilka kosmetykow do ciala (kremy, zele myjace, itp.). Moze znacie jakies godne polecenia, moze takie ktore specjalnie sa produkowane dla tej grupy osob. chetnie bym kupila je w sklepie internetowym. Prosze o rady i jakies polecenia.

Gość ejżejejejzee
Kilkanaście? To co ty kurna robisz wypisując bzdury na forach zamiast ratować ludzi w szpitalach????? I czemu jeszcze Nobla Ci nie dali? Kretyn, kutwa, kretyn.... :O

Jagódka 74 ja też jestem w trakcie chemioterapii i muszę Ci powiedzieć ,że żadnych specjalnych środków nie stosuję praktycznie zostałam przy kosmetykach z przed chemii.Ale ja żadnych problemów z cerą i skórą nie mam.Myślę,że nie musisz mamie nic nadzwyczajnego kupować niech lepiej zostanie przy swoich wypróbowanych.Organizm różnie reaguje na "nowości".Jak czegoś nie wiesz chętnie odpowiem już jakieś doświadczenie mam w tym względzie.Pozdrawiam. A temu panu już podziękujemy za jego "fachowe" rady.

pomyliłam życie -autorka pisze o chemioterapii a nie naświetleniach a to jest zasadnicza różnica.Fajnie że podajesz stronkę ale to nie na to.

Gość .pomyliłam życia.
Bardzo przepraszam, pomyliłam się.

Obserwuję Ciebie Max na różnych forach czasami masz ludzkie odruchy,powtarzam czasami.A na mnie się najwyraźniej uwziąłeś.Nie dziwie się,że niektórzy wyzywają Ciebie. Pomyliłam życia-to nie ważne że się pomyliłaś ważne że chciałaś pomóc a to się liczy najbardziej👄

Gość ..NATALA..
Max wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jagodka74
Zycie jest jak na razie laskawe, mojja mama jest w USA z nami juz od 4 lat. Pomaga nam przy dzieciach i jest jak ktos sie tu wyrazil "jak mlody bog" chodzi co kilka miesiecy na badania, i rak sie gdzies wchlonal i mamy nadzieje, ze jeszcze przed nia kupe lat babuszkowania, mam nadzieje, ze bedzie jej dane kiedys nawet doprowadzic wnuczeta na studia. Dzieki za wasze posty podtrzymujace, jestesmyy szczesliwi jak na razie. :))))

Gość gość
Polecam naturalne produkty i półprodukty bez żadnej chemi kam masło shea do nawilżania olej arganowy itp firmy biocosmetics Polska