Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRezentowaaaaaaaaaaaaaa

Co kupujecie swoim facetom na gwiazdkę? Coś szalonego itd?

Polecane posty

doradźcie coś.. dajcie pomysł. CHciałabym mu zrobić naprawdę fajny prezent, ale nie mam pomysłu. Wszystkie mi uciekły ;x...

noooo.. piszcie:P

Dał by rade ten kubek?:P

no odpiszcie!

Gość ja kupuje perfumy
i coś jeszcze, ale na to cos wlasnie nie mam pomyslu. chcialam portfel to niedawno sobie kupil;/

Ja znalazlam slipy supermena i maske na oczy :P jeszcze tylko sama wykombinuje pelerynke i prezenet jak znalazl :) Do tego jeszcze cos bardziej praktycznego na codzien .

Ja też nie wiem. Kurdę. CHciałabym mu kupić coś naprawdę fajnego miłego, może śmiesznego. Ale nie mam pomysłu :< Pozostał ten kubek ale to muszę się decydować już dziś żeby doszedł na czas. Ale co myślicie o nim?

co?

Pomysł z kubkiem jak najbardziej fajny... naprawdę, chyba zachorowałam na takie cudo ;) ja byłam mniej oryginalna i kupiłam swojemu facetowi skórzany portfel , bo tamten ma strasznie sponiewierany :) ale o kubeczku też pomyślę :)

Ten kubek to dobry jest dla kobiety, wyjątkowo romantycznego faceta, małolata, faceta w pierwszej fazie zakochania, zniewieściałego faceta. Dla mojego na pewno nie.

przepraszam ze to mowie, ale wydaje mi sie ten kubeczek troche kiczowaty i badziewny i jesli juz to dla kobiet, nie dla facetow nie wiem czy sie ucieszy ze slodkiego kubeczka z napisem kocham cie ja rok temu kupilam sobie super seksowny zestaw, nie sam stanik i stringi, ale taki jakiego nie powstydzo;aby sie samantha z sex and the city :D zwiazalam mu oczy przebralam sie rozwiazalam oczy i to byl prezent :) w tym roku duzo praktyczniej (chociaz gwiazdke 2009 czesto odtwarzamy :D) zamowilam mu zestanow jego ulubiony zel do wlosow ktorego nie mozna dostac w europie oraz ksiazke i plyte o ktorej juz mi marudzil od dwoch miesiecy trudno doradzic obcemu facetowi prezent, nie wiem czym sie intersuje, czego potrzebuje.... gdyby nie zel ksiazka i cd, to kupilabym mu taki specjalny wieszak na krawaty (mozna dostac w ikei) albo taka szafeczke na zegarki (ma ich mnostwo) albo zestaw do robienia sushi... albo do robienia cremu brule na walentynki dostal zestaw kieliszkow, stojak na wino i male talerzyki specjalne do serow plesniowych... kolejny pomysl jaki mam (moze urodziny albo znowu walentynki) to obraz w jakiejs prywatnej galerii (zeby nie byl cholernie drogi) bo wlasnie dekorujemy swoje mieszkanie... moze uprawia jakis sport i jakis gadzet mu sie przyda? okulary do squasha? sluchawki do ipoda do sluchania muzyki pod woda/w basenie? a moze duzo podrozuje? mojemu tez kupilam taka kosmetyczke ktora po rozlozeniu ma taki maly wieszaczek i mozna ja zawiesic w lazience, nie trzeba szukac miejsca w tych mini hotelowych lazienkach nie wiem, to tyle z moich pomyslow/prezentow moze cos sie komus przyda

Gość wadadaasd
perfumy i ksiazka

Faktycznie.. Tak się zastanawiając to rzeczywiście babskie. Cholera... Nie wiem no... CHodzi o to, że chciałbym coś oryginalnego mu kupić. Jak nie oryginalnego to wiem. Płyta Sabatona i jakiś śmieszny krawat i może coś jeszcze :P

Gość ja mam 21 lati
a ja kupie szlafrok slaska :D

Gość don86
Dobry zegarek, markowy portfel, a najbardziej ucieszy sie z tego pomysłu :-) kup komplet seksownej bielizny i zafunduj mu upojna noc ;-)

Gość _ulinek_
ja co roku kupowałam zestaw gilet dla mężczyzny; żel i płyn do golenia raz nie kupiłam i to był prezent bo się zdziwił

Gość _ulinek_
coś na upojną noc, może balsam do masażu?

Upojną noc nie ma gdzie zrobić... Ja mam 16 a on 19 lat i mieszkamy ze starszymi :P

a co on zrobi z tym krawatem? zalozy go kiedykolwiek? czy to nie strata pieniedzy?