Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzis podszedl do mnie starszy

Polecane posty

i wyciagnal reke z kasa (200zl) i powiedzial: trzymaj to sobie cos kupisz. ja odpowiedzialam ze jak bede chciala to sobie pojde ulotki rozdawac. powiedzialam ze od rodzicow juz nigdy nic nie wezme, a tymbardziej kasy, nawet pozyczki. kazdy taki hojny a jak przyjdzie co do czego to wypominaja. faktem jest ze nie mam pracy i ostatnio nie odpowiadaja nawet jesli wysylam CV do pracy jako hostessa czy do rozdawania ulotek, poza tym nie mam butow zimowych i kurtki, ale jakos dam rade.

napisalam hojny, dlaczego zmienilo mi na chojny :-O

Gość ghjknml
myślisz że będzie ubolewał nad tym że nie wzięłaś? Nie żartuj! To jak słoneczko zobaczyć w takie chujowe i zimne dni.

przez samo ch :-O

Gość dzifny
bo kafe zboczona jest

Gość ghjknml
tak piszemy: hojny

przeciez napisalam do kurwy przez samo h! a zmienilo mi na ch!

napisalam to zeby inni wiedzieli ze w pewnym wieku nie bierze sie juz kasy od rodzicow, mam 23 lata, ale u mnie w okolicach o prace bardzo ciezko.

i jesli kiedykolwiek bralam od nich pieniadze to traktowalam to jako pozyczke. od ojca tylko raz pozyczylam kase, bylo to 100 zl pozyczone pol roku temi i ktore mu szybko oddalam. i glupio by mi bylo wziac jakakolwiek kase teraz

Ja rozumiem, ale skoro nie mozesz znaleźć pracy, nie masz potrzebnych do zycia rzeczy.. A rodzice sami porponują, to nie widze nic złego jak byś wzieła i podziękowała swojemu ojcu Co duma nie pozwolila czy o co chodziło?

tak duma. kiedys sie stad wyprowadze i nie bede z kazdym problemem leciala do nich. pojde na inwentaryzacje, gdziekolwiek, ale od nich kasy nie chce. to ze tobie facet zapewnil prace i pewnie zakwaterowanie i nie widzisz w tym zadnego problemu to juz twoj interes. sama pewnie w zyciu bys sobie nie poradzila

no i git majonez

Gość Madzia:D
Tez tam mam tylko ze jaj mam 21 lat, no i u mnie tez ciezko z praca, i kasa, jak sie ma znajomosci to sie ma i prace, a biednemu to zawsze wiatr w oczy, Ewa jak sobie radzisz na codzien czym sie zajmujesz? Masz kogos, sorry ze tak wypytuje

dobra Kochana ja tu sie nie chce z Toba klocic, juz zakoncze ten topik bo on nie ma sensu

nawet pisze za mnie na kafe, a ja my tylko dyktuje :) Ja rozumiem wszytsko ale zeby być tak zamknietym, nawet na pomoc rodziców .. Jeszcze nie oczekujesz tego od nich, tylko to z ich woli.

Madzia, wlasnie nie mam faceta. znajomi pisza zebym gdzies z nimi wyszla, ale jak jesli nie ma sie kasy. moge wyjsc jedynie na spacer do parku. mieszkanie wysprzatane rano a pozniej sie obijam. :-O tak mi glupio bez tej pracy, ale co zrobic

też nie pracuje, ale ja sily na sprzątanie nawet nie mam :o ale to chyba etap najświeższy czyli czas po utracie pracy czyli nic nie robienie i spanie do 11 :o

Ewaa... ja mam dokladnie tak samo, z reszta u mnie nie da rady nawet gdzies wyjsc bo mieszkam w malej miejscowosci, no i tez rano sprzatam pozniej jakis obiad, komp, tv i tak w kolko

Cudowna Wenus ale Ty nie znasz moich rodzicow, przy pierwszej lepszej sprzeczce by to wypomnieli. oczywiscie powiedzieliby ze tylko biore od nich kase. takie rzeczy bym uslyszala, wiec juz wole sobie tego oszczedzic

Ewaaa nie tylko Ty tak masz tez mam tak czasem jak sie kloce ze powinnam byc im wdzieczna siedziec cicho bo oni mnie utrzymuja no jestem wdzieczna ale wiece chcialabym byc na swoim, albo przynajmniej znalezc prace

Ja nawet słysze wypominania o telewizor kupiony jak mialam 13 lat więc wiesz:) Ale Potem nie bedziesz miala ich na codzien.. nei bedzie juz tyle wypominań. Nie popadajmy w paranoje.. Bo kiedyś twój maż nie bedzie chciał mieć z Tobą dzieci bo będzie się bał że bedziesz wypominała mu poród..

dobrze ze przynajmniej jest kafeteria :) zawsze mozna z kims popisac, Cudowna_wenus trzymam kciuki :)

Ewaa a co z Toba> jakos tak milczysz, a ja chcialam zaproponowac wymiane gg, czy e-maili :) zawsze to fajnie by bylo popisac