Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos313

co zrobić gdy nie wiesz co czujesz do ukochanej dziewczyny

Polecane posty

Gość ktos313

mam pewna sytuacje mianowicie nie wiem co czuje do swojej szewczyny jesteśmy ze sobą prawie rak ale każdy mi mówi ze powinienem znaleźć sobie inna która będzie okazywała uczucie ze mnie kocha, ale ja wiem ze tak naprawdę ona mnie kocha i to bardzo ale okazuje to dopiero jak jesteśmy tyko we dwoje czepia się mnie o byle co i ma prawie co tydzień swoje humorki ze jej coś odwala chociaż nic nie zrobiłem. Czasem wymaga czegoś ode mnie co jest nie możliwe, wciągu tego prawie roku mogłem mieć wiele dziewczyn ale nie mam serca z nią tego skończyć. Proszę pomóżcie.

Gość powinienes zostawic
dziewczyne i poznac inna skoro nie wiesz co czujesz do swojej. a tak swoja droga to dlaczego nie skorzystales z tych dziewczyn ktore w ciagu roku pojawily sie w twoim zyciu?

"gdy nie wiesz co czujesz do ukochanej dziewczyny" jest ukochana, ale nie wiesz co do niej czujesz, ta? dziwna sprawa :p i czemu zwaracasz uwage na to co ci kazdy mowi? dlaczego ludzie w takich sprawach zamiast sluchac glosu serca sluchaja tego co im ludzie mowia? to twoje zycie czy masz byc tylko marionetka sluchajaca sie glosu ludu? to moze napisz o co czepia sie ciebie twoja dziewczyna? moze skoro sie ciebie czesto czepia, to duzo rzeczy jej w tobie nie pasuje i ma wiele do zyczenia co do twojego charakteru itp. mozliwe, ze ona tez rozwaza rozstanie, skoro okazuje ci ciagle swoje humorki. moze jednak to, o co o na sie czepia, to nie sa jakies powazne sprawy i gdy jej porzadnie wysluchasz i zrozumiesz i zmienisz conieco, to przestanie sie czepiac. faceci zwykle ida po linii najmniejszego oporu - kobieta sie czepia, to od razu zastanawiaja sie nad zakonczeniem zwiazku nie rozwazajac w ogole opcji wysluchania jej porzadnie i zastanowienia sie nad soba, bo wszystko to musi byc wina kobiety. zastanow sie dobrze, czy ja kochasz czy nie i podejmij wlasciwa decyzje. moze rozstajac sie z nia obronisz ja jednoczesnie przed dlugim i nieudanym zwiazkiem z facetem ktory nie spelnia jej oczekiwan.