Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola796

Chłopak chce ze mną zerwać

Polecane posty

Cześć. Mam 20 letniego chłopaka. Jestem z nim ponad 1 miesiąc. Ostatnio pokłóciłam się z nim o to że nie powiedziałam mu co w nim widzę. Dzisiaj mu napisałam i przeprosiłam. A ten mi odpisał " powiem Ci szczerze że nie wiem jak to dalej z nami będzie ja od stycznia będe pracował tak że weekend będe miał żadko wolne a w tygodniu cięzko jest nam się spotkać bo amsz treningii naukee szkołe a ju ż nie mówie o koleznakach twoich przez ten czas to ja się dostosowywałem do Ciebie aaa od stycznia Ty byś msuaiła dostosowac się do mnie aaa to nie będzie łatwee nie wiem co mam zrobić aa tez nie chccem ciągnąc tego związku na siłe i spotykac się raz na tydzień nie wiem co dalej robić aa ja jeszcze prawkoo robiee ii zaniedbałem troche moich znajomych szczególnie magde i karoline." Mówi mi że mnie kocha a wypisuje takie rzeczy . Co ja mam zrobić żeby nie zerwał ze mną ? pomóżcie

Gość karkamanka
prowokacja na bank :)

Gość Jakoś to będzie...
Olej go!!! Mówię Ci to ja. FACET

"Jeśli ktoś chcesz odejść, pozwol mu odejsc- jesli Cię kocha, wróci, jeśli nie wroci, nigdy Cię nie kochał"

co ty masz zrobic zeby z toba nie zerwal? :D chyba sobie zartujesz zadajac takie pytanie. :D niech to lepiej on sie zastanawia co ma zrobic zebys ty z nim nie zerwala po takim tekscie :D co za burak, magda z karolina :D powiedz mu ze nie bedziesz tesknic 🖐️

Gość fjyjygjyhjvvyij
;) ;) to się usmiałam:)

Gość ha karamba
najwazniesze jest to ze zaniedbal magde i karolinke i wszystko jasne !!

To nie jest prowokacja, autorka topa ma 14 lat. ;) Pospolite gimgówno i "normalny" jak na taką średnio rozgarniętą dziewczynkę pseudo-związek. Na szczęście niedługo się skończy. ;)

Zostaw go. Ja bym nie była z facetem, który ... ROBI TAKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE :O A tak serio, to mam podobną sytuację, tylko mój mi wyznaczył koniec na październik, kiedy to pójdę na studia a on do pracy. No ale jestem z nim tylko mam naprawdę duży dystans do tego związku.

Gość Awangarda forume
prowo ale 500 wpisów jest :D :P 🖐️

Dzięki za rady. I jak coś to mam 16 lat a nie 14 ;P . Trochę różnica jest. Magda i karolina to jego przyjaciółki z liceum . Ale wiecie co dziwne to jest bo sam do mnie napisał na nk żebym mu numer gg podała i sam się angażował pisał codziennie. A teraz jak jesteśmy ze sobą to takie rzeczy wypisuje...

Gość 7ybn=0jkk
na moje to on jest zazdrosny o twój czas spędzany z koleżankami

Tak szczerze to mam go teraz w du*** . Nie spieprza . Zazdrosny ? Może, nie mam pojęcia .

Hej :D Nagle cud się stał :) Nie uwierzycie :D Kamil napisał mi na gg że mam przyjść do niego dzisiaj :D Zapewne porozmawiamy sobie na poważnie . Mam nadzieję że naprawimy to co było między nami :D A wy co o tym sądzicie?

Gość MARTA22222222222222222
to tys ostatnio pisała o rodzicach w ameryce i wujku ? hehe idz zajrzyc dziewczyno do ksiazek a nie trac czasu na głupoty

eee ? jakich wujkach ? To nie ja pisałam . Chyba się pomyliłaś :P A po za tym książki są nudne i oczy mnie bolą od czytania ;P