Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felerna_a

ciezko mi, gdyby ktos mial chwile, chcial ... byloby milo

Polecane posty

Gość felerna_a

zycie zle sie ze mna obeszlo powiem o co chodzi: z pozoru wygladam normalnie, ale mam nastepujace problemy: - w wynikou chotoby stracilam wlosy i juz nie odrosna, sa rzadkie ... zle to wyglada - mam takze zespol znamion dysplastycznych i placze co noc, bo prawda jest taka, ze kobiety, ktore macie zdrowe wlosy, piekna skore - jejjj, wy nie wiecie jakie macie szczescie; jestem bardzo nieszczesliwa kobieta - bardzo ! wstydze sie siebie, mojego ciala, czuje sie jak wiezien, ktory bardzo chce uwierzyc ze moze spotkac go szczescie, takie uwalniajace, ale nie chce sobie nawet robic nadziei, wiec zamyka sie, ubiera w lachy ... w ogole nie czuje sie kobieta chcialam dzis sobie poplakac ale nie calkiem sama dzieki

Gość znałam koleżanke
Felerna założę się ze wcale nie jestes taka felerna:). Choć wierzę Ci w to co piszesz, że żle się z tym czujesz:(. Znamiona dysplastyczne sa mi obce, widziałam przed chwila obrazki iwcale mnie nie zszokowały, niekróre możesz ukryć pod ubraniem inne nie -poniewaz nie ma to znaczenia dla wartościowych ludzi, którzy Cie otaczają. 🌼

Gość znałam koleżanke
co włosów to jestem pewna że dobry dermatolog zrobiłby z nimi porządek:)

Gość zoszka
zmieniłam nick

mój adres masz w nicku , jeśli potrzebujesz peruki , to oddam swoje . nie ma sprawy , i nie z litości tylko,że tak chcę . oddam co mam jesli komus to poprawi zycie . myśle ,że cierpisz bo nie masz własnych . ale jeśli sie zdecydujesz , to mój e-mail jest stały . daj znac ,żebym przestała farbowac . do góry głowa .

Gość zoszka
zapewnia Cię, że nie wszystkie kobiety maja geste wlosy sa i takie ktore przedwczesnie łysieja - choć wiem że Cie to nie obchodzi(mnie tez by nie obchodzilo)chciałabym Cię zapewnić że spotka Cie w zyciu duzo szczęscia-czlowiek to nie to nie tylko włosy- Twoje choć teraz rzadsze nie znaczy że są gorsze.

Gość Ej, nie przesadzaj
Naprawdę nie masz czym się przejmować. Wyobraź sobie osobę, która nie tylko ma kłopoty ze skórą, to jeszcze do tego dwie przewlekłe poważne choroby, które musi leczyć do końca życia, a leki na nie powodują całe mnóstwo skutków ubocznych - czasem takich, że z domu wyjść niełatwo. To co ja mam powiedzieć? A mimo to żyję, uśmiecham się i staram się korzystać z życia, wciąż biagając to tu, to tam.