Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a juz wkrotcce

Antykleryku - idź do UP po łopate - odśnieżać śnieg.... bo

Polecane posty

Gość a juz wkrotcce

tylko trujesz dupe , twoje przemyslenia sa gowno warte . 10 latek ma wieksza wiedze o swiecie niż Ty, mały człowieczku , zajmij sie czyms pozytecznym... Odśnieżaniem , przeprwadzaniem starszych ludzi przez pasy , zrób zakupy schorowanej sąsiadce , idź do schroniska - pomóż przygotować pieski do zimy , zapisz sie do wolontariatu , bo strasznie ci się nudzi .... albo ciągniesz kase z mopsu ,albo zbijasz bąki w pracy i obnizasz wydajnosc 😴

Gość antyklerykalny
chciałeś/aś mnie obrazić?? a może obrazają Cie moje wypowiedzi??

Gość a juz wkrotcce
mnie nic nie obraża, i tak do kosciola nie chodze. Po prostu nudny jestes , bardzo kiepskie prowo , co kosciol ma wspolnego z zyciem uczuciowym ? a wlasnie na takim forum jestesmy... 😴

Gość antyklerykalny
a co z wolnościa słowa?? czu uczuciowe zakazuje wypowiadania sie w swobodny sposób?? czy każda zapisana wypowiedż nie budzi emocji??

Gość a juz wkrotcce
no okej , ale zrobiłbys jeden temat i dyskutował ... a ja widzę kilka o jednym i tym samym . Kazdy przeczyta Twoje wypociny i oleje to , pójdzie zrobić obiad , zakupy i zapomni o czym pisałeś :classic_cool: idź lepiej na ulice i tam głoś słowo antyklerykalne :D

czy każda zapisana wypowiedż nie budzi emocji?? a czy śmiech to też emocja ?:D jak tak to budzi :)