Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shira_88

A ja mam w nosie tego całego Sylwestra

Polecane posty

Gość Shira_88

Po co te wszystkie imprezy i wygłupy !

Gość Shira_88
No i dobrze ! Wolę spędzić ten wieczór sama, pisząc kolejne opowiadanie i zastanawiać się nad swoim życiem, a nie wydawać tyle kasy na te wszystkie balangi i kreacje.

ciekawe jakbyś spiewała majac chłopaka? pewnie tak : Idę na świetnego Sylwestra z chłopakiem !!! i nie bedze musiała siedzieć w domu i rozmyslac nad swoim życiem piszac jak co roku swoje powiesci :) punkt patrzenia zalezy od punktu siedzenia

a pogibac sie troszke? wódeczki napic? to co? wszystko musza inni za Ciebie robic?

Czizas - troszkę się pogibać i napić? Porządnie zatańcować i wódkę lać strumieniami. Toż świat się kończy. Nie wiadomo kiedy będzie następna okazja do porządnej zabawy.

Brum - racja tylko jak mnie apokalipsa dopadnie na kacu to moze sie dla niej zle skonczyc :D

Gość Mylisz sie Regres
Ja tez nie pojmuje calego tego szalu Sylwestrowego I wbrew Waszym opiniom faceta mam A w Sylwestra bede sobie siedziec w domu z moim facetem, moimi dwiema przyjaciolkami i mezem jednej z nich i kuzynka Ale rownie dobrze moglabym tak posiedziec w jakikolwiek inny dzien Ciesze sie tylko ze nikt nie wpadl na pomysl zadnego balu

A jeśli to będzie ten Apokalips? Taki w typie pośladków Duchovnego? To co byś powiedziała? Czy coś byś przeciw miała?

Autorko - pamiętam taki rok, kiedy całkiem spontaniczna zabawa rozwinęła się 30 grudnia. Trwałą do białego rana i 31 już nie miałam natchnienia na powtórkę. Przespałam więc zasadniczego Sylwestra a Nowy Rok przyszedł i tak.

Gość ja bym nie zdierżyła
gdybym sylwka miala spedzic sama w domu! p.s. imprezuje przez cały rok ;)

A w Sylwestra bede sobie siedziec w domu z moim facetem, moimi dwiema przyjaciolkami i mezem jednej z nich i kuzynka" i super kazdy ma takiego sylwestra jakiego chce mieć :) wiesz,nieraz sylwestra miałem w chacie by 1 stycznia dac takiego powera przez 2 nastepne dni ze aż Mikołaje uciekały :D Mnie tylko zastanawia jedno ... jestes pewnie młoda osoba ,masz znajomych jak piszesz masz tez faceta .... zabaw sie ,zaszalej , upij , pobaw sie, zrób cos głupiego :D

Gość Mylisz sie Regres
Nie wiem, czy jestem tak mloda, bo mam 29 lat :P Nie mam ochoty upijac sie ani "robic czegos glupiego" i nie widze powodu, zeby robic cos wbrew sobie. Tylko dlatego, ze inni tak robia.

Nie wiem, czy jestem tak mloda, bo mam 29 lat" rozumiem ze to żart ;) Oczywiscie że bez sensem byłoby robić coś wbrew sobie ;) Ale przyjmujac wersje zdarzeń typu : Podjeżdża po ciebie fajny koleś ( twój koles) i porywa cie na zajebisty bal sylwestrowy w Paryżu to myslę byś nie odmówiła .... nie ważne ;) bawisz się jak chcesz ... osobiscie w tym roku idę na świetna salę z niezła kapela :D szampańskiej imprezy życze gdziekolwiek by nie była

Gość Mylisz sie Regres
Nie lubie bali, w ogole. Zle sie na nich czuje. Ale jakby mnie zabral do drewnianej chatku w lesie, bylabym wniebowzieta :P

sa i takie kobiety :) Moja to by z parkietu nie schodziła Uwielbia tanczyć:D

Gość Mylisz sie Regres
Jednak da sie z Toba pogadac ;-) bo pierwszy wniosek - niechec do hucznego Sylwestra = brak chlopaka - calkowicie nietrafiony ... ;-) My oboje nie lubimy tanczyc, pic tez niespecjalnie, ale uwielbiamy robic rozne rzeczy ze znajomymi - rozmawiac, gotowac, zwiedzac okoliczne wioski, zbierac grzyby, fotografowac. Tyle, ze i tak sie spotykamy co najmniej raz w miesiacu i akurat Sylwester nic nie zmieni...

Jednak da sie z Toba pogadac" zawsze ;) bo pierwszy wniosek - niechec do hucznego Sylwestra = brak chlopaka - calkowicie nietrafiony ... " Jak widzisz wróżką nie jestem i jak każdy , mogę sie pomylic ;) My oboje nie lubimy tanczyc, pic tez niespecjalnie, ale uwielbiamy robic rozne rzeczy ze znajomymi - rozmawiac, gotowac, zwiedzac okoliczne wioski," I super :) To tez jakiś sposób ... np ,wycieczka poza wioskę byłaby fajna sprawa w Sylwestra Tak jak pisałem , kazdy robi to co lubi ;) A 29 lat to jest chyba najlepszy wiek dla kobiety ...MOja była dziewczyna w tym wieku była nieposkromiona :P

Gość Mylisz sie Regres
Hehe, my mieszkamy w duzym miescie, wiec mysle, ze w Sylwestra raczej nie bedziemy zwiedzac okolicznych wniosek, moze byc troche zimno, niebezpiecznie i nieprzejezdnie ;-) Zreszta ostatnio wszyscy bylismy troche zajeci, wiec w Sylwestra pewnie bedziemy sie po prostu lenic. Teraz bedziemy sie widziec w niedziele, tj. poki co tylko ja, moj facet i przyjaciolka bez meza, bo idziemy na wystawe ktora nas interesuje

Gość Mylisz sie Regres
Ale dziekuje za dobre slowo. Mam nadzieje ze kolejne lata beda dla nas rownie ciekawe i niebanalne

Gość Mylisz sie Regres
;-)

Gość Mylisz sie Regres
Pomyliles sie, ale JA Cie przekonalam ;-) :P Milego Sylwestra!