Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miała pretensje...

Moje dzieci spędzały ostatnio dużo czasu u swoich kolegów i:(

Polecane posty

Gość miała pretensje...

Moje 8letnia córka i 7letni syn zaprzyjaźnili się ostatnio z pewnym rodzeństwem które poznali w szkole. No i tak się składało że moje dzieciaczki często bywały gościami w ich domu. Od godziny 12 czasami do ósmej wieczorem. Tak było od dwóch miesięcy a wczoraj matka tamtych bliźniaków dzwoni do mnie z pretensjami że moje dzieci siedzą u niej w domu od rana do wieczora. Tak się wkurzyłam że powiedziałam swoim dzieciaczkom żeby się nie bawiły z tym koleżeństwem.

Gość linger28
2/10:O

Gość miała pretensje...
To nie prowo. Moje dzieci naprawdę spędzały czas z tamtymi dziecmi, nawet cieszyłam się z takiego rozwiązania bo mogłam sobie odpocząc, miałam trochę wolnego czasu dla siebie. Ale w najgorszych snach nie przypuszczałam że jakaś kobieta będzie dzwoniła do mnie z pretensjami że moje dzieci siedzą w jej domu. Ta pani mieszka w dużym domu, sama wychowuje swoje dzieci ale ma też pomoc ze strony rodziców a ja? mąż cały dzień pracuje, ja też do godziny 15 jestem w pracy.

Gość dalej inny k to
nie wierze, że ktoś może być tak głupi :D

Gość maturks4
darmową przechowalnie chciała sobie znaleźć. I to w dobrych warunkach. A może jeszcze ty miałaś pretensje, że obiadu, podwieczorku i kolacji nie dostały? Kretyńskie posty należy kasować

Gość kasiatoya
ciesz się że ci rachunku za opiekę nad dziećmi nie wystawiła :) i naprawdę nikogo nie obchodzi w jakich godzinach pracujesz - nie masz czasu dl adzieci to wynajmij kogoś do opieki a nie podrzucasz jak kukułka innym