Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia______

Jestem chyba aseksualna, seks mnie obrzydza

Polecane posty

Gość joasia______

Mam 23 lata i ciągle jestem dziewicą. Miałam kilku już facetow, ale te związki szybko się rozpadały, bo oni chcieli seksu, a ja nie... Nie wyobrażam sobie uprawiać seks, dla mnie to obrzydliwe :O te dziwne ruchy, odgłosy... Już samo to, że ktoś ma mnie tam dotykać, albo ja kogoś :O to dla mnie nie do pojęcia. Nie widzę potrzeby uprawiania seksu, ja tego nigdy nie zrobię!!!! Myślicie, że powinnam wybrać się do seksuologa? Czy może jeszcze poczekać, moze samo mi to przejdzie i w końcu zapragnę seksu?

Gość Ławrow
Spokojnie, przyjdzie i na Ciebie pora

aseksualnosc zdarza sie stanowi maly procent naszego spoleczenstwa ale istnieje moze tak byc ze nigdy nie poczujesz tej potrzeby albo kiedys tam to sie nie zmuszaj przeciez w zyciu sa tez inne b fajne rzeczy do robienia ..........???????????

Gość a ty ofiaro pękniętego
kondoma, daj się przerobic na pasztety, bo szkoda powietrza, które zużywasz.

Gość ko tuli on
myślę, że jeżeli spotkasz odpowiedniego faceta, to wszystko pójdzie jak z płatka ;) najważniejsze to poczuć chęć bliskości z tą drugą osobą, na pewno będziesz chciała żeby Cię dotykał, co czułaś gdy całowałaś się ze swoimi facetami? jeżeli nic to znaczy że to nie byli oni, jezlei choć trochę czułaś jakieś motylki czy jakkolwiek Wy koiety to nazywacie ;) to pomnóż to przez milion i będziesz wiedzieć co czuje się przy prawdziwym spełnieniu, życzę wszystkiego dobrego! :)

Gość a ty ofiaro pękniętego
ona ma takiego samego pierdolca, jak ta cieńka gwiazda TVN Wołek, niedotykalska, psycholka.