Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quinny westilkia

Musze zadzwonic do pracy i powiedziec ze mie nie ma?

Polecane posty

Gość quinny westilkia

Mam stresa.Musze zadzwonic do kadr i powiedziec ze dzis mnie nie ma w pracy i ze chcislabym wziac 1 dzien opieki na dziecko bo mi sie rozchorowalo.I jak to powiedziec przez telefon?

" powiedziec: ze dzis mnie nie ma w pracy i ze chcislabym wziac 1 dzien opieki na dziecko bo mi sie rozchorowalo!!!!!!!!!!!

Gość quinny westilkia
no co.To jest duza firma i chyba powinnam zadzownic i powiedziec ze chce 1 dzien opieki na dziecko.

Gość pshestan sheh opyerjehlach
daj sobie spokoj. skoro to duza firma to nie zauwaza ze cie nie ma..... nic nie musisz robic.

Gość quinny westilkia
Zdazownilam i jak zwykle robia problemy. Nie moge wziasc ooieki na dziecko bo parcuje od pazdziernika. I po 1 dniu na polrocze ale okazalo sie ze moge wzoazc urlop na zadanie i ta wpisala.

Gość Janek 0000000
to cie wypierdolą z roboty takich jak ty jest 10-ciu na twoje miejsce

Nie moge wziasc ooieki na dziecko bo parcuje od pazdziernika. I po 1 dniu na polrocze nie ma takie podstawy prawnej,opieka przysługuje ci w roku kalendarzowym bez wzgledu na to od kiedy pracujesz,wykorzystać możesz kiedy chcesz mogą to być dwa dni pod rząd

Gość buahhahahahha
a ja sie zastanawiam jak w porządnej firmie mogli zatrudnic osobę która pisze "mie" zamiast "mnie" :O:O i na dodatek mysli ze moze nie dzwonic jak sie do pracy nie wybiera :O kuzwa a madrzy ludzi siedza w domu bo roboty nie ma po studiach nawet:O 🖐️

Gość quinny westilkia
To jest duza firma zatrudnia ponad 300 pracownikow.A zeby zadzownic i o tym ich poinformowac powiedziala mi znajoma ktora tam jest brygadzistka.

z forum prawniczego,do końca grudnia wykorzystaj dwa dni opieki należy ci się wówczas 100% wynagrodzenia Pytanie: zatrudniłem pracownika na okres próbny wynoszący dwa dni. Pracownik ma 14-letnie dziecko i chce wziąć w tych dniach zwolnienie na opiekę. Czy zwolnienie przysługuje? Odpowiedź: tak, jeżeli obydwie powyższe przesłanki (wychowywanie dziecka oraz niewykorzystanie zwolnienia) zostały spełnione zwolnienie przysługuje. Ilość dni zwolnienia nie jest proporcjonalna do okresu zatrudnienia

Gość bukaa
Widzę, że tam wszyscy pracownicy mają podobny poziom :o