Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzz

pytanie do dziewczyn noszacych rozmiar 44. czy kupujecie pończochy samonosne?

Polecane posty

Gość bzzzzzzzz

tak jak w temacie. zastanawiam się czy zakupić takie bo niby fajnie wygladaja ale boje sie ze moga sie zsuwac czy obcierac. prosze pomożcie

Gość bzzzzzzzz
pomóżcie prosze

Ja noszę czasami dobre pończochy tak za nimi 50zł mają dobre "gumy ".Tylko. nie rozumiem co ma roz do pończochy bo raczej na wzrost się kupuje tak jak rajstop

Ja noszę 42 ale nosilam 44.... kupowałam zawsze pończochy ;) tylko te, co mają szeroka tą koronkę. Myślę, że są nawet lepsze bo rajstopy robią fałdki na brzuchu :P

Gość bzzzzzzzz
ja kupuje rajstopoy przeciwzylakowe i nogi super wygladaja ale słyszałam ze w ponczochach lepiej wyglada noga

wredna wando--- tak lepiej wyglądają (w moim przypadku) bo nic się nie wbija w uda i nie wyglądam w rajstopach jak salceson.W pończochach wyglądam komicznie i jeszcze bardziej tłusto. Jeśli Ty dobrze wyglądasz i czujesz się w pończochach to ok :) W MOIM PRZYPADKU jest inaczej.Mam nadzieje, że zobrazowałam Tobie to dość dokładnie.

Gość bzzzzzzzz
ja właśnie po ciązy zeszłam z rozmiaru 48 na 44 i troszeczke przesadziłam z cwiczeniami i dieta poniewaz jedyne co odczuwam to ból ... a szczerze to ćwiczyłam 2 razy dziennie po okolo 2 godziny i nic to nie dało rozstepy i fałdy tylko chce to wszystko zatuszowac i nie mam pojecia jak na brzuch juz znalazlam sposob a rajstopy juz mnie denerwuja wiec szukam sposobu na nogi

Gość bzzzzzzzz
dzastolinatoja polecam ci rajstopy przeciwzylakowe sciagaja noge i powoli powoli doprowadzaja je do porzadku. zamawiam na allegro bo w moim miescie kosztuja 60zł a na allegro nawet nie płace 20zł z wysyłką razem a sa dobre i nie oczkuja szybko

Gość w morde i nozem
jasne ze nos:-)

Wiem o czym mówisz z doświadczenia Jak zainwestujesz w dobre pończochy nie ściskające i z szeroką wstawka to będzie lepiej Ia

Gość bzzzzzzzz
no n allegro sa tanie a najlepsze sa 50 den najlepiej sciagaja

Gość bzzzzzzzz
hymmm a wstawka 10 cm czy 8 cm starczy?

Gość AgnieszkaJużTutajNiePisze
Bzzzzz, mogłabyś podać link do aukcji z tymi rajstopami? Pozdrawiam