Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuhao

Ty tchóżliwy polski narodzie!!

Polecane posty

Gość Manuhao

dymany w tyłek przez wschód, zachód i kapitalizm, grecy juz dawno walczą o swoje na ulicy a wy??!! ogon pod siebie i cisza!!

Gość Geranium_25
schowaj sie do dziury.

Gość Manuhao
uderz w stół....

Gość Manuhao
przynajmniej głosno i bez strachu poisze o tym co mnie boli. a wy?

Gość niby tak
W tym kraju żyje swołocz, bez honoru czy odwagi cywilnej. Ludzie tutaj są przyzwyczajeni do tego, że ich ktoś nieustannie zapina od tyłu. Zycie tutaj to komedia pomyłek. Zaprowadzisz samochód do warsztatu, musisz stac nad mechanikiem i pilnować żeby czegoś nie spie.dolił. Remont w domu robisz sam bo "fachowcy" to partacze. Coś co w cywilizowanym kraju zajmuje chwile np. rejestracja auta, tutaj wymaga całego dnia.

Gość param param cziki bom bom
nie wiem czy tak glosno, ja tam nic nie slyszre

Gość Manuhao
foka88 czym sie sugerujesz wypowiadając sie?? jakieś rzeczowe uzasadnienie?? czy pieprzysz zeby pieprzyć??

Gość Manuhao
nie szukam waszej przychylności, lecz dlaczego mi złorzeczycie, dlatego ze miałem odwage zacząc dyskusje? a co robicie wy ze mnie poniżacie? w czym jesteście lepsi??dlaczego nic nie robicie wiedząc co powinniescie robić? tylko idiota walczy w pojedynke ale gwarantuje wam ze jesli zbiorą sie siły wystarczające by zniweczyć niesprawiedliwe rzady, mnie wsród nich nie braknie...

Gość masz przerost ego
kolego. wszedles sobie na forum i strugasz bohatera uwazajac ze masz taka odwage. takie dyskusje sa tu juz NUDNE bo pisalismy o tym tysiace razy, takich odwaznych w pismie jest cala masa :)

Gość ewella2
przyda Ci się teraz jakiś zimny prysznic żeby ochłonąć z tej ekstazy politycznej. Jak w pierwszym temacie zacząłeś w miarę konkretnie tak teraz wpadasz w jakiś trans , nakręcasz się...aż nie chce się dyskutować.

Gość Manuhao
dla wyjaśnienia od kilku lat spieram sie z sądami, urzednikami, narażając sie na niecheć, zemstę i niesprawiedliwość dyktowaną chęcią zamknięcia mi ust walcze, przynajmniej o taką ilość sprawiedliwości jaką sam mogę wywalczyć

Gość prawiczy prawiczek 28
Gracy walczą na ulicy bo to lewaccy socjaliści. Myślisz, że kto tam się awanturuje? Pewnie jak ostatnio budżetówka w której pracuje 30% greków :P.

Gość fffhdf
Polskie prawo chroni złodziei a kara uczciwość!!

Gość jassmminn
Manuhao mówisz do stada baranów. Co byś nie powiedział to oni: "bee, beee" i dalej bedą pozwalai robić sie w h.. i okradać..

Gość Manuhao
chyba tak... oficjalnie na forum rezygnuje z obywatelstwa polskiego i tak nie posiadam zameldowania w tym kraju:P

Gość prawiczy prawiczek 28
Zresztą to i tak nie ma w perspektywie żadnego znaczenia bo gospodarczo europa i usa są trupami. Jak ktoś nie zacznie robić radyklamych reform, np likwidując cały socjal i reformując politykę budżetowa to nic z tego. A nikt tego nie zrobi bo po jest populistyczne, psl jest populistyczne a sld i pis to komuniści. Sprawdź sobie stan finansów różnych krajów europejskich. Niemiec, francji, anglii, polski. Okaże się, że my z naszym zadłużeniem to nie mamy wcale źle. Choćby u niemców, niby najwiwiększej gospodarki europy, zadłużenie publiczne na GŁOWĘ wynosi 1,5 mln euro.

Gość Manuhao
ten kraj mi nic nie dał, ba nie pozwolił pracowac i korzystac z owoców własnej pracy okradająć nawet z tego czego nie mam wiem ten kraj mam w dupie!!

Gość Manuhao
pieniądze to wartość umowna, procenty od wartości umownej służa wyłacznie temu by banki mogły okradać państwo z wartości rzeczywistej, zysk wypracowany przez urzedasów jest równy"0", oni generuja wyłacznie wartość ujemną zabierając w ten sposób zyski wypracowujacym wartość rzeczywistą.... i gdzie tu sprawiedliwość??

Gość nigdy nie wiadomo co ma dla
rozumiem, że wszystko ci tu przeszkadza. Bo i rząd zły i sądy. Proponuję emigrować tam, gdzie według ciebie jest ok.

Gość hahahahahahahahahahah
nigdy - abyś się kiedyś nie obudził w wieku 40 lat i zauważył, że nie ma kto Ci przywieźć jedzenia do supermarketu, naprawił maszty energetyczne, obsługiwał kotły, naprawiał urządzenia, rozwoził paczki, produkował żywność itd itp. Będziesz tak pluł na osoby które chcą coś zmienić, to się jeszcze kiedyś przekonasz jak to jest. Bo wszyscy wyjadą, ja też jestem za tym aby coś zmieniać, jednak już mi się szczerze powiedziawszy nie chce. Znajomi pracują na zmywakjach i stać ich na mieszkanie. Ja pracuje jako logistyk i nie stać mnie na nie - albo na tyle abym przeżył. Do dupy z takimi zasadami, życie jest po to aby żyć, a nie służyć!

Gość hahahahahahahahahahah
na zmywakach w UK, a ja w PL Popieram, trzeba zacząć protestować! Jestem z Tobą autorze!