Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e3e3443

Czy nosicie w zimię czapki pytanie do kobiet?czy boicie sie ze stracicie na

Polecane posty

Gość e3e3443

swojej atrakcyjnosci?

Gość lulululululululu
nie noszę, chyba że wybieram się na spacer a jest -10

Gość ewella2
haha noszę czapkę ale przyznam szczerze , że jestem na nią wściekła za to , że niszczy mi fryzurę :P. Jednak wolę nie zmarznąć niż chorować.

Gość e3e3443
ja kupiłam sobie w miarę twarzową czapke ale przyznam że za nim wyjde z domu to wydziwiam z ta czapka z 20 minut przed lustrem czy dobrze wygladam itp... i musze przyznac ze troche ujmuje mi ona atrakcyjnosci

Gość lubię ciasteczka korzenne
noszę ładnemu we wszystkim ładnie :P

Gość ewella2
w zimie na dworze mało kto patrzy na atrakcyjność kiedy marznie na wietrze ;) Co innego już w pracy kiedy trzeba zdjąć czapkę a na głowie potargana stodoła :P

nigdy nie nosilam czapki, jak bylam dzieckiem i mama mnie z domu bez niej nie wypuszczala to jak bylam pare metrow za domem, ze mnie z okna nie bylo widac zdejmowalam. jak bylo zimno ewentualnie zakladalam kaptur. tak jest do tej pory

Gość ładnemu we wszystkim ładnie
ja noszę czapkę, mało tego - spod tej czapki wystają mi właściwie tylko oczy i czubek nosa, a cała reszta zakutana w taki mróz. Nie rozumiem lasek, które chodzą bez czapki, ja bym chyba zwariowała z zimna.

Gość ewqee
nosze ,fakt traci sie troche na atrakcyjnosci ale lepsze to niz idiotki na -12 bez czapek czerwone jak burak z kurtka do pepka

Gość tez nosze i tez mi
ladnie. rozejrzyj sie po ulicy czy w metrze to zobaczysz czy nosza, ale w wiekszosci tak. Tylko debilki ryzykuja chorobe zatok.

Gość e3e3443
a jakie czapki nosicie????? te tzw pilotki które są teraz na topie? czy takie czapy z lisa też są dość twarzowe co o nich myślicie

Mam włosy proste, więc czapka nie psuje mi fryzury. Więc czapkę noszę. Chyba, że wsiadam tylko do auta i wiem, że nie będę musiała nigdzie chodzić, to nie biorę.

Gość ewella2
czarną z futerka nosze najczęściej, wyglądam jak rusek ale ciepło mi przynajmniej ;)

Gość krokodylica
Ja mam to szczęście, że jakąkolwiek czapkę założę to mi pasuje więc noszę bez oporów.

Noszę oczywiście że tak :) mam śliczną uszankę z futerkiem na mrozy w sam raz. I chyba wygladam w niej nie najgorzej a bezcenne są miny ludzi gdy ja w tej czapie a oni bez a zimno jak cholera hahaha

NIe rozumiem o co chodzi z tą utratą na atrakcyjności. Jak ktoś jest ładny to i w czapce i bez taki pozostanie. A w takie mrozy jak teraz dziewczyna bez czapki na głowie wygląda głupio a nie atrakcyjnie.

Gość a ja jajajaja
ja nie nosze...bo nie lubie :) mam w nosie czy jestem atrakcyjna czy nie ,ale od podstawowki chodze z golą glowa...snieg ,deszcz i jestem zdrowa jak koń !! a wy opatuleni w czapki szaliki rekawiczki , 5 swetrow smarkacie sie jak male dzieciątka :D ehh

Gość www....wwww
oczywiście, że noszę. Mam gdzieś, czy się komuś podobam, czy nie, ważne, że jest mi ciepło :-) zresztą kupiłam sobie czapkę,w której wyglądam całkiem całkiem ;-)

Gość jdnf
obecnie nie noszę bo mam ciepły kaptur pod ktorym jest mi cieplej niż czapce i nie niszczy mi fryzury, ale ja chodzę w płaszczu ktory nie ma kaptura to wtedy ubieram czapkę

Gość zawsze
nosze, kiedys nie nosiłam, ale młoda bylam i pstro w głowie ;) teraz sie chodze w czapce zwłaszcza w taki mróz... nie wyobrazam sobie teraz przy - 20 nie miec czapki :/