Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna19

Dzisiaj pomoge w matematyce tylko do 21 bo mi się nudzi ;)

Polecane posty

Gość bezradna19

studentka matematyki i budownictwa do 21 tak jak w temacie bo potem ide spać ;)

Gość bezradna19
miało byc do 22 sory ;)

Gość u mnie pojawił się pod
kaloryferem TŁUC. Tłuk się tam najpierw przez około pół godziny. Jak wyszedł z pod kaloryfera to schowałam się za drzwiami ale wtedy z zamka od drzwi wyszła fansófka i mnie ókóła mimo, że nie papkowałam! TŁUC jest to bardzo gruby gwóźdź o średnicy około 30 centimetrów, który wydłuża z pod kaloryfera w wyniku pakowania. Przed jego wysunięciem się z pod kaloryfera strasznie się tam tłucze i wali robiąc straszny rumor i hałas. W wyniku tego grzejnik może runąć na ziemie i zamienić się w proszek metalowy w wyniku papkowania, kaloryfer niemiłosiernie się łuszczy i drga i ulega całkowitemu samozłuszczenoiu i samosproszkowaniu na drobny maczek.

Gość bezradna19
spierdalaj idioto ;)

Gość ja mam takie zadanie
Skoro 700tyś ludzi słucha radio Maryja i zgodnie z frekwencją głosuja oni głównie na PiS to kogo jest więcej: moherów głosujących na PiS czy homoseksualistów głosujących na PO wiedząc, że homoseksualiści stanowią 5% społeczeństwa, nie głosują na partie konserwatywne( czyli PiS,UPR) i chodza na wybory zgodnie z frekwencją.

Gość bezradna19
musisz mi podac frekwencje tamtych 2 ;)

Gość Eric von Butterbean
bezradna 19 jakie jest prawdopodobienstwo tego ze dzis zalicze twoją zgrabna dupke?? Dane: -Mam 19 lat -Mieszkam w woj. Mazowieckim -Matma mnie nie pociaga , ale ladne panie prof. juz tak:D

Gość ja mam takie zadanie
Uprawnionych do głosowanie 30mln, frekwencja 50% , wyniki : PO 41%, PiS 32%, SLD 13%, Psl 9%, -dane z wyborów 2007r

Gość bezradna19
Eric von Butterbean dzisiaj żadne ;d może kiedy indziej sie umówimy ;d

Gość Eric von Butterbean
Nie chce zebys to zle odebrala , ale ile bierezesz za godzine?? .....korepetycji ma sie rozumiec:D Co prawda matmy juz nie mam ,ale tak mysle zze warto odswiezyc sobie planimetrie.

Gość Eric von Butterbean
Baranie udajesz czy serio pytasz?? ja mam takie zadanie Uprawnionych do głosowanie 30mln, frekwencja 50% , wyniki : PO 41%, PiS 32%, SLD 13%, Psl 9%, -dane z wyborów 2007r

Gość bezradna19
wedle moich obliczeń wyjdzie więcej homoseksualistów , gdyż odsetek uprawnionych stanowi więcej i jeśli obliczyć do tego procenty z uprawnionych no to wyprzedzi te pierwszą partie dużo liczenia ale jeśli chciałbyś znac dokładne wyniki rozwiąze ci na konstrukcjach budowlanych w pon i podam na kafe dokłądny wynik ;)

Gość bezradna19
elrick naprawde słodki jestes ;d 30 zeta za godzine póki co mój grafik jest zajęty ;d