Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgnfumku

GDZIE MOZNA POZNAC FAJNEGO FACETA???

Polecane posty

Gość fgnfumku

imprezowiczką nie jestem, rzadko bywam w klubach, jesli juz, to jakies domówki... Poza klubami gdzie mozna poznać fajnego faceta? Bo juz mam dosc samotności :-O i siedzenia w ksiazkach( jestem tegoroczna maturzystką) :-O

Gość pełne szkło
no wiesz...nawet tu też...poznasz:) Kwestia szczęscia i wymagań

ja mam podobny problem chce teraz zerwac ze swoim facetem i watpie ze gdzies kogos poznam pracuje w wydawnictwie, gdzie same kobiety pracuja, studiuje zaocznie ale jakos tak mi nikt w oko nie wpadl, na imprezy prawie w ogole nie chodze bo przestalo mnie to chyba bawic

Gość dsfgsdfgghsdgsdg
Jak to gdzie-tutaj :P

Gość fgnfumku
tak Colin firth jest cudowny :D oj az sie rozmarzyłam :-O po prostu zawsze trafiałam na nieodpowiednich, mój pierwszy był materialistą, w kłótni powiedział mi,że u niego w piwnicy jest lepiej niz u mnie w kuchni:_O a to dlatego,że nie mam kuchni całej w płytkach i nie mam plastikowych okien :-O od tamtej pory się zamknęłam w sobie jak slimak w skorupie :-O

Gość pełne szkło
jasne..widzę, że damy sięgaja po celebrytów...No tak to mozecie szukac i szukać...Powodzenia:P

pelne szklo - nieprawda!:P ja chce normalnego zwyklego faceta ktory mnie bedzie kochal i szanowal, kropka tyle mi wystarczy nie musi byc przystojny, nie wiadomo jak piekny bo tacy mi sie nie pdoobaja a ze wzdycham do Casillasa to inna bajka:P

Gość w 100%
nigdzie. nie ma fajnych facetów 🖐️

Gość Jaa..
Faceta szukaj wokół siebie, nie licz na jakieś internetowe znajomości. Nie ma wyjścia i trzeba ruszyć do jakiegoś klubu itp. Kiedyś bawiłem się w netowe znajomości, ale to bzdura bo nic z nich nie wynika.

Gdzie można spotkać fajnego faceta? WSZĘDZIE ! :) Wystarczy się trochę rozejrzeć:) Fakt, na imprezach jest najłatwiej:P Ludzi idą się tam zrelaksować to i do ludzi są bardziej pozytywnie nastawieni:) A co do znajomości internetowych z tym też bywa różnie. Ja np swoją drugą połówkę poznałam właśnie na czacie i jesteśmy z sobą ponad rok i niedługo zaczniemy liczyć z sobą lata:) Kwestia tego na kogo się trafi. Poza tym fajny facet może być wszędzie:) Czasem wystarczy się do kogoś uśmiechnąć aby zacząć fajną rozmowę i a nóż się uda zacząć ciekawą znajomość:)

ja wlasnie w autobusie i tramwaju widze najwiecej fajnych facetow ale nie umiem nawet na nich spojrzec, czuje sie jakas skrepowana:( ja chyba nikogo nigdy nowego nie poznam :o

Hehe:) entkastudentka* "Wystarczy się trochę rozejrzeć" no to ja chyba jestem ślepa Dobry tekst:P Ale na poważnie. Chodziło mi po prostu o to że fajnego faceta mozna spotkać, a pozniej poznac nawet w miejscu gdzie najmniej sie tego spodziewasz, nawet w tym busie czy tramwaju:) Aczkolwiek jest jeden warunek: trzeba gdzies wyjsc do ludzi bo krolewicz z bajki sam do ciebie pod okno nie przyjdzie z serenadą :P

Gość pełne szkło
to zależy...przez net tez mozna poznac i spotkac fajnych facetów

Gość anonek123456a
może spróbuj na gochat.in [ http://gochat.in ] to jednostronnie anonimowy czat ze zdjeciami, mozna kogos tam ciekawego poznac, dodatkowo mozna ogladac wspolnie z rozmowca nagrania na youtube