Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyry

czy bedac zameldowana w sopocie moge zarejestrowac sie w UP w krakowie ??

Polecane posty

Gość asdsadasd
żartujesz?:D

ale czemu mowisz jej ze zartuje? ja mam podobna sytuacje pochodze z koszalina a mieszkam w poznaniu jakbym chciala pracy szukac to normalne ze bede szukac w poznaniu wiec czemu to jest niemozliwe? wynajmuje pokoj i wlasciciel mnie tutaj nie zamelduje

Gość reyry
ja potrezbuje zameldowania aby móc zarejestrowac sie w krakowskim UP i móc dostac staż z UP...

Gość reyry
nawet tymczasowo ?? niestety ludzie sa wredni...ja mam własne mieszkanie w krakowie ale nie mam aktu notarialnego i dooopa nie zamelduje sie juz.

nie ma takiej opcji zreszta my tutaj meiszkamy z druga dziewczyna, 2pokojowe mieszkanie i wlascicielka po nowym roku chce sprzedac znaczy nie ma jeszcze nabywcow ale juz nam powiedziala wiec moze znowu bede musiala pokoju szukac wiec nie ma takiej opcji nawet mam prace wiec sie narazie o to nie martwie ale zawsze w razie czego

Gość asfgfhnjgj
Moja koleżanka zarejestrowała się u nas w PUP, była na stażu, w międzyczasie wyszła za mąż i przeprowadziła się. Mimo że na staż dojeżdżała tu to musiała się przerejestrować tam, gdzie mieszka teraz.

Gość reyry
jak to przerejestrowac?? zarejestrowała sie w swoim UP i co dalej??