Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stfst

jak odgadnąć jego intencje? jak mam się zachować?

Polecane posty

Gość stfst

postaram napisać się jak najzwięźlej, chodzi o mojego kolegę z klasy, mamy ze sobą dobry kontakt, bardzo go lubię i wiem, że on mnie też, ale chyba zaczynam czuć do niego coś więcej. I tu pojawia się moje pytanie : czy ja jestem dla niego tylko koleżanką? Nie chce zrobić z siebie idiotki i sama go jakoś o to podpytać, ale mam podstawy sądzić, że moze on też cos do mnie czuje. Często pisze do mnie na gg, w szkole zawsze podchodzi, uśmiecha się do mnie, często rozmawiamy, była sytuacja, że lekko po pijaku ;p trzymaliśmy się za ręce, cały wieczór wtedy przesiedzieliśmy razem, teraz idziemy razem w parze na studniówkę. Dodam , że ja sama bardzo rzadko do niego piszę, nie chcę się narzucać i robić sobie niepotrzebnie nadzieję, i nie wiem czy powinnam do niego pisać, dać mu jakoś znać, że chciałabym czegoś wiecej niź tylko szkolną znajomość? Jeśli tak to jak to zrobić w delikatny, subtleny sposób? proszę o rady, bo zależy mi na tej znajomości, a nie mam dużego doświadczenia w relacjach damsko-męskich ;)

Gość uiyiuyiuyuiyuyui
skończ szkołę najpierw a potem chłopakami się interesuj.

Widzę, że nikt nie ma zamiaru Tobie pomóc... Czasami też się pierwsza odezwij, dużo kontaktu wzrokowego z uśmiechem:) Jesteście od nas lepsze, jeśli chodzi o mowę ciała i odczytywanie sygnałów, jednak powinien to zauważyć. Jeżeli się komuś podobamy, zazwyczaj to widać i nie ma co się oszukiwać. Bądź po prostu sobą, lekko go kokietującą, dotyk, małe gesty, ale o dużym znaczeniu:D Tylko głupi i ślepy nie zrozumie... z czego niekoniecznie trzeba być dwoma jednocześnie:P