Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hagrida

nie nawidze siostry mojego chlopaka

Polecane posty

Gość przyszła teściowa
no pięknie rodzinę kochanego traktujesz pewnie nikt takiej szmaty jak ty za synową nie będzie chciał:P

Gość karooke
Siostra mojego bylego chlopaka tez taka byla. Nie moglam jej sluchac, ani patrzec na nia.

Gość mia86
Słownika ortograficznego chyba też NIENAWIDZISZ

Gość A tak w ogóle
A czy ty nie zakładałaś przed chwilą tematu że jesteś w ciąży i nie kochasz swojego chłopaka??

I najgorsze jest to ze moj chlopak nic sibie z tego nie robi ze ona mi powiedziala ze toleruje mnie tylko z tego wzgledu ze jestem z jej bratem. i co najlepsze on wie o tym i jeszcze jej broni ze to ja ja sprowokawalalm i jej wszystkiego zazdroszcze...

A czy ty nie zakładałaś przed chwilą tematu że jesteś w ciąży i nie kochasz swojego chłopaka?? nie to nie ja ;p

Gość aha i achhhhhh
nie ma czasownika "nawidzić" :o

Gość szalalaa
ja się nie odzywam z siostrą mojego męża z taką idiotką nie da rady ale bardzo się cieszę, ze nie muszę jej oglądać

Gość szalalaa
powiem Wam, że dziewczyny żadko kiedy są dobre dla partnerek swoich braci może to jakaś podświadoma zazdrość? ja staram się nie być dla mojego brata dziewczyny taką pizdą jak mojego męża siostra dla mnie

Gość szalalaa
dajcie już spokój z tym "nienawidzę" już tyle osób to zaznaczyło ze każdy zapamietał do końca życia jak się pisze nienawidze

Gość oczywiście,
że jej nie lubisz, bo jest ładniejsza, mądrzejsza i pewnie lepiej wykształcona. Pewnie dziewczyna się dziwi czemu brat z taki "pomietłem" się zadaje.

Gość aha i achhhhhh
jeszcze się nauczcie w takim razie pisać słowo rzadko :P

że jej nie lubisz, bo jest ładniejsza, mądrzejsza i pewnie lepiej wykształcona. Pewnie dziewczyna się dziwi czemu brat z taki "pomietłem" się zadaje. i tu ci powiem ze nie ejst lepeij ode mnie wykszlatcona czy mazrzejsza wrecz bym sie skusila ze jest pusta:( I fajnie by bylo jakbys mogla/mogl co onzacza slowo "pomietłem"

Gość oczywiście,
że wytłumaczę, co oznacza "pomietło" - to określenie na prostą dziewuchę, bez ogłady, bez porządnego wykształcenia (lub z byle jakim), która jest nikim. Nawet tego nie potrafisz zrozumieć?! KOMICZNE