Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzący

Jak można wytłumaczyć takie zachowanie?

Polecane posty

Gość Niewiedzący

Mam pewną koleżankę. Fajna otwarta dziewczyna. Wiem, że nie chciałaby być ze mną. Często gadamy ze sobą. Gdy jesteśmy samo to rozmawiamy ze sobą kilka godzin i mało. Często dla jaj mówi abym zakmnął oczy i dał rękę i np. Piłuje mi paznokcie. Łapie za kolano, ramię, przytula się. Gdy ja chcę ją dotknąć to się odsuwa. Najgorzej jest gdy jesteśmy ze znajomymi w grupie. Wtedy gada z wszystkimi tylko nie zemną. Mogłoby mnie nie być. Gdy się żegna to z każdym po kolei a ze mną z daleka. Ludzie się pytają czy sie gniewa na mnie czy co. Jak można wytłumaczyć takie zachowanie?

Gość Niewiedzący
zapomniałem dodać że jestem gejem

Gość gwoli wyjasnienia...
a dlaczego chcesz niby tlumaczyc jej zachowania?

Gość Niewiedzący
Bo nie wiem dlaczego przy innych zachowuje sie inaczej.

Gość ja tez tak chceeeeeeeeee
może sama broni się przed tym, ze czuje coś więcej do ciebie i nie chce by to inni zauwazyli?

Gość Niewiedzący
Ale jak wiem, że by nie chciałaby być ze mną? Haki jest sens bronić się przed uczuciem?

Gość taka sobie zwykła girl
jak mnie ktos zrani to go omijam.jak sprawi przykrosc to juz nie istnieje dla mnie.są rozne interpretacje takiego zachowania,ze Cie omija .Moze podobałęś jej sie iale coś spieprzyłeś.Moze nie lubi Cie i Cie zwyczajnie omija ( co nalezy wykluczyc jak innym razem dotyka i normalnie gada) a moze rzeczywiscie cos czuje...nas nie pytaj.My w jej głowie nie siedzimy.Ją o to zapytaj

Gość za dużo analizujesz
a może po prostu jak jesteście w grupie to są inni, z którymi woli porozmawiać niż z Tobą? Nie jesteś dla niej nikim specjalnym, więc w żaden sposób Cię nie wyróżnia, proste

Gość Rób tak
Zacznij ją tak samo traktować. Osuwaj Cię, gdy łapie za rękę, w grupie najlepiej podejdź do jakiejś innej dziewczyny i przegadaj z nią cały czas, a najlepiej wyjdx z tamtą. I wtedy napisz jak ona na to reaguje. To będzie coś więcej wiadomo.

Gość Rób tak
odsuwaj się*

Gość Rób tak
Cokolwiek bowiem ta dziewczyna myśli, wie że Ty napewno chcesz z nią być i będziesz zawsze chcieć, jakkolwiek ona Cie potraktuje.

Gość Niewiedzący
Możliwe, że ją uraziłem, bo miała mi pare rzeczy za złe. Ale po co ciągnąć tą znajomość jak się nie lubi człowieka? Dlatego , że jej pomagam jak jest taka potrzeba?

Gość to proste jak drut
zachowuje sie tak bo nic do ciebie nie czuje i nie chce robic ci nadziei, a jednoczesnie wie, że ty chciałbys z nia byc. I nie potrafi ot tak zerwac z toba kontaktu, bo pewnie sie juz kolegujecie od jakiegos czasu i macie wspolnych znajomych.