Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina2323

jaki prezent dla "swiezo upieczonej" mamy?

Polecane posty

Gość malina2323

hejka, szuakalam juz takiej opdpowiedzi na rozniastych forach ale mam juz taki metlik, ze moze Wy mi doradzicie - jestescie moja ostatnia deska ratunku.. w srode jade do bratowej, tydzien temu urodzila corcie i chcialam cos jej podarowac raz, ze z okazji narodzin, dwa - swieta macie jakies sprawdzone prezenty? z gory dzienks

Gość Iza87
Ja zawsze kupuje jakas zabawke czy ubranko dla dziecka plus pilke do pilatesu dla mamy. Te pilki sa super bo mozna ich uzywac do róznorakich cwiczen, ale tez mozna usiasc na niej z dzieckim na rekach po karmieniu i skakac az sie malenstwu odbije. Wszystkie koleznaki z pilkami sa mega zadowolone.

Najlepiej zapytaj bratową , co by chciala żebyś przywiozła.Zabawki odradzam, takie dziecko nie wymaga ich jeszcze. Możesz kupić z tych rzeczy np. grzechotke jedynie a poza tym coś praktycznego...........np. kocyk, ubranko, kosmetyki dla niemowlat, ale o te ostatnie zapytaj bratowej, bo dziecko może mieć uczulenie.

Gość ja kupilam kolezance
poduszeczke i kocyk z wyszytym imieniem dziecka ,a dla ''mamy'' zetsaw kosmetykow typu blasam do ciala, peeling itd.z dobrej firmy.

Gość gasha5ko
skoro bratowa cos wpsominala o tej chuscie to jest duze prawdopodobienstwo, ze jej sie spodoba tez robilam przymiarki do chusty ale jeszcze sie nie zdecydowalam do tego kupila bym jakies drobiazgi, moze jakis album foto, kocyk, pluszaki odradzam, chyba, ze zwierzaki powtarzaki ale to droga rzecz takze chusta bedzie ok IMO

Gość malina2323
ok czyli chusta, kocyk i jakies fajne swiece zapachowe, tak mi jakos wpadlo teraz do glowy, z kosmetykami wole nie ryzykowac dzieki wszystkim za wsparcie

Gość vegi-an
ta chusta jest bardzo dobra, mozesz spokojnie ja kupic bratowej, bedzie zadowolona

Moim zdaniem świecie zapachowe to bardzo dobry pomysł. Zajrzyj sobie na zapachdomu.pl Tam jest bardzo duży wybór świec. Można znaleźć takie o zapachu owoców, kwiatów i wiele, wiele innych. Moim zdaniem może to być bardzo przyjemny upominek.