Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezalogowana furgonetka

ratunek na łysienie

Polecane posty

hej, stosowałam rózne specyfiki i pomogło mi wreszcie połacznie szamponu vichy do włosów tłustych, do tego te drogie ampułki vichy, styosowłam 2 miesiacę i juz mi nie wypadją , w leciały strasznie, aż płakałam, trwało to 3 lata, znów sobie kupie te ampułki, bo żeby odrastać zaczęły trezba używać min 3 miesiiać,e jak macie tłuste włosy to polecam ten szampon, bo od łojotoku tez wypadją

up

Gość aa124
hej kochana. jaki to dokładnie szampon? ja stosuje przeciwłupieżowu dercos i jakby trochę pomaga. mam właśnie łojotok. straciłam z połowę włosów

jaq miałam ten dercon niebieski do tłustego łupiezu, ale do tego te ampułki, nie załowałam wcierałam co 2 dni...pomogło...uwierz

zaraz linka wkleje

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.aptekagalen.pl/images/dercos_%C5%82upie%C5%BC_t%C5%82usty_1.jpg&imgrefurl=http://www.aptekagalen.pl/advanced_search_result.php/search_in_description/1/keywords/vichy/sort/1a/page/5&usg=__uLQRcH_eY1lz0UuFwWeGqhJMKwY=&h=500&w=500&sz=39&hl=pl&start=0&sig2=qnJ-PeM7Rddkgss6iUov9Q&zoom=1&tbnid=CimcYIC_tnOhhM:&tbnh=174&tbnw=174&ei=hmgQTZuSHImW8QPSm7mCBw&prev=/images%3Fq%3Ddercos%2B%25C5%2582upie%25C5%25BC%2Bt%25C5%2582usty%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Duud%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D832%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=148&vpy=82&dur=986&hovh=225&hovw=225&tx=143&ty=168&oei=ZGgQTbbRLoufOq-jpOAI&esq=3&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0

zielony dercos z niebieskim kwadratem, ale te ampułki sa koneiczne, naprawde warto zainwetsować

Gość aa124
czyli tak średnio jedno opakowanie na miesiąc? kurczę trochę to drogie... gdybym miała gwarancję....

Gość NIEZALOGOWANA FURGONETKA
można kupic rózne wielkosci tzn różna ilosc ampułek, ja miałam tanio bo za 24 dałam 145 zł, ale potem juz nigdzie nie udało sie tak tanio, 24 starczyły mi na 2 mieisace

Gość NIEZALOGOWANA FURGONETKA
mi juz po 5 użyciu przestały nagle wypadać...byłam w szoku:)