Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallalalaj

O fujjjjjjj!! Zbije moja mame! ble

Polecane posty

Gość lallalalaj

Nie lubie miesa podziwiam ludzi tozy lubia jesc swinie krowy i inne bydlo czy ptaki ble to jest podle i obrzydliwe. Moja mama zrobila bigos niby sama kapusta grzyby troche sliwek suszonych i przyprawy ja dzisiaj sobie chcialam sprobowac i nagle poczulam jakas galaretke wyplulam to na talez a to bylo takie zółtawe jakis glut a mama mowi ze gotowala to na kosci i to z kosci szpik wylecial czy cos nie wiem jestem w szoku poprostu zwymiotowalam to wszystko:( jak ona mogla mnie tak oszukac!!! ble

Gość niezalogowana furgonetka
POPŁACZ ISĘ

Gość lallalalaj
no pewnie juz dawno sie poplakalam jak tylko mi powiedziala co to jest to same lzy mi podeszly............ :|

a jak moglas chciec zjesc kapuste, sliwki i grzyby? przeciez to zyje. rosnie i czuje.. a ty wszamalas taka kapuscia padline :o

Gość lallalalaj
nie jestem wegetarianka moge zjesc cos na miesie ale nie konkretnie miesa jak nie widze i nie mysle o tym to moge, ale zupy to mama mi robi odzielnie niz dla taty robi mi na kostce knora

Gość Jestem_kurewką
faktycznie, zap.ier.dol starą siekierą, to pomaga :)

Gość nhiosfdjfnhd
hej rozumiem Twoje rozczarowanie nie jestem, wege ale szanuje znajomych którzy są wege i nigdy bym ich nie oszukała w takiej kwestii bo wiem jakie to ważne dla nich nie pozostaje Ci nic innego jak sameju sobie gotować, wtedy będziesz wiedzieć co jesz

,,nie jestem wegetarianka moge zjesc cos na miesie ale nie konkretnie miesa jak nie widze i nie mysle o tym to moge, ale zupy to mama mi robi odzielnie niz dla taty robi mi na kostce knora'' kobieto kostka knora to nie wszystko:D:D:D:D:D pewnie i tak masz na kości bo ta zupa nie miałaby smaku a w konia cię robi;) Możesz zjeść coś na mięsie przecież to zwierze musiało zginąć:(

Gość to zamiast narzekać
zabierz się sama za gotowanie