Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfhhs

scinanie wlosow-w domu czy u fryzjera.jak bylo u was

Polecane posty

Gość sdfhhs

zastanawiam sie kiedy pierwszy raz scinac wlosy synkowi .czy u fryzjera czy w domu. jak bylo u was

Gość u fryzjera
a dlaczego miałabym to robić w domu? Sobie nie ścinam w domu, mężowi nie ścinam wiec czemu mam udawać ze mam ku temu zdolności i oszpecać dziecko?

Gość skeyp........
ja mam 4 letnią córke i jak do tej pory ścinałam jej w domu bo ona nie chce iść do fryzjera:( Na szczęście to dziewczynka,ma włoski do ramion więc jakoś sobie radzę:)

Gość bla bla blaaaaa
mam rocznego synka i u fryzjera dostawał szłu wiec zrobiłam to w domu. Maz go mial na rekach a ja maszynka go szybcoiutko obcielam i bez lez ani krzyku

Gość żba rpucha
ja też małego obcinałam w domu, dałam mu coś do zabawy aby się czyms zajął i szybciutko go obcięłam, efekt był zdumiewający :)

Gość u nas byl fryzjer
od 7 miesiaca zycia moj synek jest stalym klientem tam ;) Chodzimy co 2-3 miesiace

Mój synek ma 1,5 roczku i własnie pierwszy raz miał ścinane włoski. Zrobiłam to sama w domku. Nie było łatwo bo moje dziecko to mały sztan, jest bardzo zywy. ganiał po mieszkaniu a ja za nim z nożycami. Nie usiadł nawet na chwilkę . Wiec nie było to takie prooste