Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany ruch

70 % ludzi na tym forum ma jakiś problem psychiczny ....

Polecane posty

Gość zdecydowany ruch

- prawiczki , osobiscie znam kilki starszych niz 23 lata i jakos problemu z tym nie maja ,tu na kafe jest syndrom forumowego prawika - ciagle tematy o depresji , fobii spolecznej ,strasznych swietach , zalamaniach nerwowych , nerwicach itp - wzajemne obrazanie , wyzywanie , przeklinanie ,p odszywanie sie , robienie prowo na najrozniejsze tematy - nieiktorzy powinni pisac ksiazki ! sukces gwarantowany

Gość zdecydowany ruch
jem kupe offermy :classic_cool:

Gość zdecydowany ruch
Cierpię na syndrom wędrującego odbytu. Ostatnio widziałem go w okolicach lewej pachy z tendencją do przemieszczania się w kierunku obojczyka. Czy ktoś z was miał taki problem? Pomóżcie :O :classic_cool:

Gość to jest twoj byly wiec ma
tu 99% ma takie problemy hhhahahahaha

Gość zdecydowany ruch
podszywy:)

Gość zdecydowany ruch
Z wędrującym odbytem? A jak sobie z tym radzicie? Bo mnie nieco krępuje, gdy podczas niedzielnych, rodzinnych obiadków, odbyt wstępuje mi na czoło i figlarnie mruga do współbiesiadników :O :classic_cool:

Gość tyle to moze u gorniaczki
psyhole sami tu i bezrobotni bez kasy i kobiet z odbytami na czole:)

Gość zdecydowany ruch
odkąd zapisałem się do PISu to coś mi się w głowie miesza i jakiś głos mi mówi żebym zakładał takie głupie tematy:O przepraszam Was kochani:)

Gość zdecydowany ruch
tak rejestrujmy się i zakładajmy te same mundurki:classic_cool: oby w stronę słońca:)

Syndrom wedrujacego odbytu! Osz kurrr leze! ahahhahahahahha rozwalajace !

Gość inteligencja nie błyszczysz
bo jakich dyskusji spodziewasz się na forum o tak specjalistycznym tytule jak "życie uczuciowe"? Jak chcesz konkretnej dyskusji to idź na forum "naprawa samochodów"

Gość zdecydowany ruch
Byłem, ale tam mi powiedzieli żebym krępujący odbyt zasłaniał kołpakiem. Zdania były podzielone, czy z metalu, czy z tworzyw sztucznych. Jak zaczęli mówić o śrubach, zaczepach i jakiejś feldze - umknąłem niczym spłoszony gronostaj :O

Gość i to jest właśnie
problem na takim forum jakim jest kfeteria. Gdyby każda pomarańcz musiała się zalogować, uważałaby na słowa. A tak proszę bardzo podszywy jedzą kupę offermy, albo odbyt mają na czole. Jednym słowem gówno zjedzą i gównem się popisują. A temat sam w sobie wcale nie jest głupi. Atuor/ka zauwała problem i podszywy pokazują że istnieje.

Gość to jest właśnie czar kafe
brak logowania i ogólna bzdura. Jak szukasz poważnego forum to idź na takie typowe

Gość i to jest właśnie
Dobrze, że ja nie jestem pomarańczą bo by się jeszcze okazało, że tata mi wchodzi wieczorami do wanny i każe szukać potwora z Loch Ness :D

Gość i to jest właśnie
A tak, niech będzie wiadomym wszem i wobec, że jedynym problemem jaki mnie trapi jest niekontrolowane wypróżnianie i śpiewanie natchnionym, pełnym patosu głosem szlagierów Majki Jeżowskiej :D

"Kafeteria- forum dla mądrych kobiet"- to tekst na pierwszych stronach tego forum. Jeżeli by to każdy wziął do siebie to by nie było problemu psychicznego forumowiczów. Ale są ludzie i korkotrampki :) Ja jestem ludź :)

Gość zdecydowany ruch
Uznałem, że w ramach protestu, przestanę zmuszać niedołężne staruszki do przechodzenia przez ruchliwe jezdnie :D :classic_cool:

Gość zdecydowany ruch
monia jest ludziem w korkotrampkach:D