Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnadupa_agula;)

co myslec jak mezczyzna tak do mnie powiedzial?

Polecane posty

Gość fajnadupa_agula;)

powszechnie wiadomo, ze nie koniecznie faccet zle mysli o kobiecie jak mowi do niej ze jestfajna laska albo fajna dupa ;) dzisiaj jeden moj znajomy powiedzial, ze fajna cipa ze mnie. przynam ,ze pierwszy raz cos takiego uslyszalam i nie wiem jak powinnam sie zachowac, ale podziekowalam za komplement i usmiechnelam sie. myslicie ze co on mial na mysli, czy to byl rzeczywiscie komplement? fasi znajomi tez tak do was mowia czasami?

Gość c455454
ja bym raczej sie nie cieszyla wg mnie chodzilo o seksualnosc pewnie chetnie by cie tylko wyruchal

Gość powinnaś mu zrobić loda
za taki komplement

No co miał na myśli.... hmm Jeżeli to komplement, to naprawdę prostacki... A Ty jeszcze podziękowałaś...

Gość fajnadupa_agula;)
no sama nie wiem, ale my kobiety tez przeciez uwielbiamy sex... zreszta jaka to roznica dupa czy cipa?

Gość fajnadupa_agula;)
No, ale za komplementy trzeba podziękować. Przecież to nieobyczajne tak bez podziękowania. Jak mnie kiedyś zbryzgał kolega (masturbował się w szatni i ja weszłam niechcący) to też podziękowałam. Przecież to ył komplement dla mojej urody i hołd złożony mej kobiecości. Bo ja naprawdę ładna jestem :D

I jeszcze jedno... Przemilczę fakt, w jaki sposób zareagowałaś na wątpliwy komplement znajomego. W taki sposób jesteś traktowana, na jaki sobie pozwalasz.

fajnadupa_agula;) Jeżeli tak sobie lekko bierzesz obyczajność, to po co zakładałaś wątek? Pachnie prowo...

Gość fajnadupa_agula;)
to wyzej do podszyw

Gość fajnadupa_agula;)
To wyżej też :O

Gość fajnadupa_agula;)
zazdrościcie czy co? co jest z wami? chyba wam faceci nigdy nie mówią, że jesteście fajne laski, że macie fajny tyłek, piersi itd. ??

Gość fajnadupa_agula;)
Mi cały czas mówią "Daj tego fajnego cyca zmacać" a ja dziękuję za komplement i wystawiam prawego (lewy jest mniej fajny, gdyż urósł za długi i przez częste przydeptywanie, wygląda trochę jak ogon bobra). I wszyscy są zadowoleni :D

Gość fajnadupa_agula;)
głupie zawistne cipy z was!!!!! nie mozna nawet normalnie porozawiac tutaj z wam

Gość fajnadupa_agula;)
A ja jestem fajna ci­pa i przez ten pryzmat (tak, tak - właśnie przez pryzmat mojej ci­py) jestem odbierana przez otoczenie. I też ci­pą patrzę na świat :D