Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondiqa

gdzie kupic fajne szpilki w kolorze nude?

Polecane posty

Gość Blondiqa

Gdzie kupić fajne i wygodne szpilki w kolorze nude???

Gość wszystkie dziewczyny z kafe
w sklepie z butami

Gość croissant
już są passe, na wyprzedaży może jakieś znajdziesz..

Gość Blondiqa
wszystkie dziewczyny z kafe bardziej zdebilalej odpowiedzi nie widzialam debilu

Gość Blondiqa
croissant skor o sa juz jak to mowisz passe to jakie sa na czasie???

Gość czy wy ludzie macie sieczkę
w obuwniczym, złotko

Gość croissant
botki z kożuchem są na czasie. Mamy zimę, więc na logikę- szpilki nude lansowane latem są nie na czasie.

Gość no to jsak cie odpycha
ale na impreze nie pojdzie w botkach z kożuchem, tak na logike :P

Gość croissant
a w szpilkach pójdzie? Powodzenia w przedzieraniu się prez zaspy.. Poza tym zapytała jakie są na czasie, nie w jakich ma pójść na imprezę. Tak na logikę.

Gość no to jsak cie odpycha
no ale skoro pyta o szpilki to ma zamiar gdzieś w nich iść, chyba nie kupuje szpilek z myślą o przyszłym sezonie na półbuty :o i co myślisz, że jak jest zima to wszytskie kobiety do sukienek ubierają botki z kożuchem :D

Gość nie kazdy musi sie przedzierac
przez zaspy, ja mam w bloku parking pod ziemny, na sylwestra jade do znajomych z podobnego bloku. Wsiadam i wysiadam na suchym terenie. ubieram sandałkowe szpileczki pomimo ze to zima w sklepie z butami wlasnie ciezko teraz znalezc takie buty bo wiekszosc kozaczkow, botkow itp Polecam allegro.. najlepiej wybrac swoje miasto jak duze to moze sie cos znajdzie p.s. BOTKI Z KOŻUSZKIEM AKURAT DLA MNIE TO WIOCHA I W ŻYCIU BYM NIE ZAŁOŻYŁA. CZĘSTO LEPIEJ UBRAĆ COŚ PSEUDO PASSE I LEPIEJ SIĘ CZUĆ JAK PSEUDO MODNE GÓWNO

Gość bucikowalala
aaa ja myśle że jak nude, w dobrej jakości i dobrej cenie to tylko na www.deezee.pl:) sama tam kupuje;) i polecam

W prima modzie mają fajne szpilki nude, teraz zresztą chyba są jeszcze na wyprzedaży wiec można je taniej kupić.

Gość Gwiazdka22ss
W przypadku jakości, zarówno produktów, jak też obsługi to dla mnie najlepszym sklepem jest ostatnio serwis www.kokietki.com.pl . Raz, że mają bardzo porządne szpilki, w których się wygodnie chodzi, a dwa, że robią szybką wysyłkę, na zwrot bez podania przyczyny ma się 14 dni, a do tego można do nich zadzwonić i podpytać o szczegóły i bez problemu na wszystkie pytania odpowiedzą, co zdecydowanie zmniejsza ryzyko, że się nie trafi z rozmiarem czy coś.

Gość KamilaAK
A ja mam takie :) i jeszcze takie w kolorze pudrowego różu :) Kupiłam je tutaj: http://www.filippo.pl/buty_damskie.html z 10% zniżką na pierwsze zakupy :D Chodziłabym w nich cały czas gdyby nie to, że jesienna pogoda mi na to nie pozwala :P ale na święta i Sylwestra na pewno je znowu założę :)