Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka z bajki

Dlaczego Oni wszyscy mnie kochają? faceci z intetrnetu

Polecane posty

Normalnie z nimi pisałam, z jednym rok temu,jednak nie wiązałam z nim żadnej przyszłości bo mam faceta,fajnie się gadało i tyle.Drugi dziś mi pisze że mnie kocha i żyć beze mnie nie może.Co jest grane?

Nie powiem ale troche mi to namieszało w życiu :(

Widzisz Staszek już mam jakiś punt zaczepienia,ale ja nie chcę żeby ktoś przeze mnie cierpiał.Może to nie jest prawda co piszą? fuch :(

Ale ten pierwszy miał nawet żonę i dzieci :O więc chyba nie musiał nikogo szukać i nagle takie wyznania :O Jezuuuuuuuuu

Gość wyluzuj czaszke
Apo jakiego grzyba pisałas z kolesiami i ich nakrecałas? Gdybym miał taka panne, to bym ja olał albo robił to samo z innymi laskami.Ciekawe czy byloby ci milo:P

Ojej no skąd mogłam wiedzieć, że jak będę do nich pisać maile to zaraz będą mi miłość wyznawać? Nie wiem dlaczego tak jest, może jakoś przeczuwają, że jestem śliczna, bardzo mądra i w ogóle..a chłopakowi przecież krzywdy nie robię, pisanie z różnymi facetami ewentualnie jedno spotkanie to dla mnie tylko rozrywka

Gość wyluzuj czaszke
No jasne...Widze po wpisach jaka jestes sliczna, madra itp...Jak w takiej sie mozna zabujac, to nie wiem...Trzeba byc dziwakiem lub desperatem...Rozrywe sobie wymyslila...Wez sie zastanów jak masz szare komóry

Gość majucha
wyluzuj czaszke na moje ten ostatni wpis to podszyw bo taka glupia to ona nie moze byc hehee ;) a do Ciebie autorko tematu... najwidoczniej ci kolesie sa niedojarzali emocjonalnie, nie martw sie nimi bo to milosc na pewno nie jest...nie mozna sie w kims zakochac piszac maile! w najgorszym wypadku zauroczyli sie ale szybko im przejdzie :)

Gość wyluzuj mała
chcą Cię przelecieć - i dlatego pieprzą takie głupoty 🖐️ dasz im dupy to przestaną Cię kochać :D 🖐️