Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oridupimem

blagam pomóżcie. co na prezent 14nastolatce?

Polecane posty

Gość oridupimem

jade na wigilie do rodziny i nie mam pojecia co kupic 14 letniej kuzynce :o

Gość DZSDFFSDD
jakos bluzke , kosmetyk np. blyszczyk ,mascare czyzestaw kosmetykow, kolczyki ,bransoltke

Gość zapytaj 14 latki
skąd my mamy to wieedzieć jak nie znamy dziewczyny :O boszzzzzzz ile tu takich dennych tematów !!! Kup jej zgrzewke browara i bedzie git :O :O

Gość Dokładnie jak wyżej
Odżywke do włosów, kolczyki, fajne rajstopki

Gość my nie spiewamy
dla 14 latki prezent to łatwizna, w sumie cokolwiek z tego, co piszą osoby wyżej

Gość to ja toja toja
wibrator

Gość oridupimem
ok dzieki za wypowiedzi, a do tej nadetej to ja tez jej praktycznie nie znam. mieszkam caly rok za granica od 5 lat i widuje dalsza rodzine raz do roku

Gość mnie teściowa już
nikt nie oczekuje, że osoba widywana raz na 5 lat zrobi prezent marzeń, nie ma co się przejmować

Gość napisze bardzo krótko
laski w tym wieku cieszą się na kosmetyki albo jakąś biżuterię, coś co pomoże zabłysnąć, podkreślić kobiecość

Gość mańkaa
to wcale nie takie proste :) . Dla mojej 14-sto latki najcudniejszym prezentem byłoby piłak do nogi (firmowa rzecz jasna) okularki do pływania, dobre korki, mp3 podwodne (czy jak to sie tam nazywa), mogłaby byc perkusja (ostatnie marzenie), torba na sprzęt firmowa oczywiście ! o) ( trzecia już chyba), łyżwy hokejówki, gdyż twierdzi, że ze starych wyrosła, 15-ste czy 18-ste adidasy (już nie liczę). Obraziłabym ją śmiertelnie wszystkim co jest różowe, ma falbanki lub jakikolwiek najmniejszy choć kwiatuszek. Acha! żeby nie było, że chłopczyca: mogłyby być ewentualnie złote kolczyki- ale tylko takie przy uchu, by nie przeszkadzały lub gruby łańcuszek z krzyżykiem.

Gość oridupimem
ok dzieki.juz wiem mniej wiecej na jakie rzeczy patrzec. bo bylam zielona.. niby zabawki juz nie, ale nie mialam pojecia ze 14latka to juz kolczyki i kosmetyki :o ja w jej wieku chodzilam w noge grac pod blok i ubieralam dresy.. heh

to może dres i piłkę, a tak na poważnie to czasy się zmieniły, 14-stki już łażą i szukają wiadomo czego ... niestety :/