Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot AIik

Słowa Jarosława Kaczyńskiego o zamianie zwłok - zdumienie w Moskwie

Polecane posty

Gość kot AIik

Faktycznie do Smoleńska poleciał Mierny Prezydent, a do Polski przywieziono Męża Stanu - równego królom, więc Rosjanie musieli podmienić zwłoki, dlatego Jarek nie poznał brata, bo jego wielkość go przeraziła.

Gość apaulina
to w Polsce była otwierana trumna z ciałem prezydenta???????????

Gość IDZCIE SIE
LECZYC - HIENY CMENTARNE!

Gość Palikot mówi:
"Dziadowskie jest środowisko wokół Jarosława Kaczyńskiego, które legitymizuje zachowanie półszaleńca, który stoi na czele PiS. Kaczyński zachowuje się jak człowiek całkowicie nieodpowiedzialny i niepoczytalny. Mam do Tuska wiele zastrzeżeń, ale nie uważam, żeby on rządził w sposób dziadowski. On uprawia czysty populizm i nie jest prawdziwym przywódcą, ale od tego daleka droga do bycia dziadowskim premierem. Tusk ani nie jest przywódcą, ani nie jest przywódcą dziadowskim. Dziadostwo uprawia Kaczyński z Brudzińskim" powiedział w pierwszej części rozmowy z Onet.pl Janusz Palikot. Były poseł PO powiedział, że po świętach złoży do sądu wniosek, jako obywatel, o sprawdzenie poczytalności Kaczyńskiego: "W PiS sami nie wiedzą, czy Kaczyński jest w pełni władz umysłowych. To tylko może orzec sąd powszechny, który nadzoruje działalność partii. Stan psychiczny Jarosława Kaczyńskiego powinien zostać sprawdzony. Zresztą ja po świętach złożę do sądu wniosek, jako obywatel, o sprawdzenie poczytalności Kaczyńskiego. Trzeba sprawdzić, czy Kaczyński zwariował, czy tylko działa cynicznie i podważa wiarygodność polskiego rządu".

Gość najlepszy temat
­

Gość gdzie czytałas o ZAMIANIE
on powiedział, że nie rozpoznał brata, a nie że to nie było jego brat. Czytac i słuchać ze zrozumieniem