Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuj

Dla wielbicieli sushi - macie już w głowie te robale?

Polecane posty

Gość fuuuj

Hhehe, pewnie macie a o tym nie wiecie. Fuuuj, jak można jeść surowe ryby. Człowiek jednak zeżre wszystko. Temat zainspirowany innym tematem : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4689519 Proszę: http://www.igya.pl/czynniki-chorobotworcze/pasozyty/ciekawostki-parazytologiczne/195-w-glowie-milosnika-sushi-z-japonii-wykryto-tysiace-robakow.html Smacznego.

Gość łechta
widziałam taki program, o kobiecie która uraczyła się sushi i wyległy jej sie robale w głowie. fuuuu

Gość fuuuj
No właśnie. O tym się nie mówi, bo sushi to dobry interes. Tanie to a drogo się sprzedaje. Lekarzy specjalistów od tych robali jak na lekarstwo. Człowiek umiera a nikt nawet nie podejrzewa, że to przez robale w głowie.

Gość ktoos9
ja piernicze!!!! az mnie zaczela glowa swedziec jak to zobaczylam!! okropienstwo!! dlaczego akurat w mozgu, w glowie??? te zdjecia sa straszne :o on umarl tak? nigdy nie jadlam tego obrzydlistwa i nawet o tym nie myslalam zeby sprobowac , bede miec koszmary po tym zdj :o

Gość czarna pozytywka
hmmm.. podejrzana jakas ta strona, nie ufalabym jej byc moze tania sensacja, nie wiadomo czy powodem bylo sushi poza tym te zdjecia, gosciowi nawet calej glowy nie zgolili, w miejscu gdzie jest krawedz czaszki wychodza wlosy...

Gość czarna pozytywka
nie wierzcie we wszystko co wam napisza troche krytycznego myslenia

Gość ktoos9
dla mnie to tez podejrzane, bo sporo ludzi je sushi a tu tylko kilka przypadkow tych robali, byloby glosniej o tym, ale jak zobaczylam te zdejcia to az skora mnie swedzi aaaaaa!

Gość czarna pozytywka
kto mu robil te operacje? jakis rzeznik??

Gość łechta
nie wiem jak z autentycznością tej strony, ale oglądałam program na Duscovery takie rzeczy istnieją naprawde. baba zjadła nieco starą surową rybe. zresztą nie takie rzeczy widziałam, to program "obcy wewnątrz nas" ciekawy bardzo. a to tak samo jak z miesem świni czy krowy, tasiemce itp dziadostwo, tyle, że co gorsza tamto roziwneło sie w głowie :o

Gość fuuuj
Macie DISCOVERY ??? W przeciągu miesiąca już kilka programów o tym było....

Gość jemioła pocałuj...
bzdura i fotomontaż

Gość czarna pozytywka
no prosze was spojrzcie na zdjecie, gosciu ma otwarta czaszke i wychodza mu wlosy ...rzeznia

Gość łechta
w jednym z tych programów było o kobiecie, której po zjedzeniu starej ryby w sushi wylęgły jej sie pasożyty w mózgu http://studio.wp.pl/i,Obcy-wewnatrz-nasDiscovery-Worl,mid,893088,wideo.html

Gość fuuuj
Tak, na discovery tez był fotomontarz... a jedzcie se co chcecie.

Gość fuuuj
*fotomontaż

Gość łechta
11-miesięczny Garrett Richardson połknął jaja robaków, które w ciągu kilku dni dotarły do jego głowy i zaczęły pożerać mózg. Pewnemu weteranowi z Wietnamu udało się bezpiecznie wrócić z frontu, ale w domu dopadł go podstępny wróg. Przemieszczał się w ciele, zatruwając odchodami organy i układ limfatyczny. Gdy badania lekarskie ujawniają powód dolegliwości weterana, ich sprawca dawno już opuścił jego ciało. John Figge i członkowie jego rodziny przez 6 lat musieli żyć z pasażerami na gapę, złapanymi w Afryce i podróżującymi w ich organizmach. Intruzów wykryto dopiero wtedy, kiedy jeden z nich zaczął atakować mózg Johna. Czy rodzinie uda się pozbyć pasożytów, zanim szkody osiągną poziom krytyczny? http://www.biolog.pl/article6484.html są takie rzeczy, które sie nawet filozofom nie śniły, ale co Polaki mogą o nich wiedziec... przecież to niedorzeczne, prawda :o

Gość fuuuj
łechta - dokładnie.

Gość łechta
ekhm miałam napisać Polaczki*

Gość czarna pozytywka
mozliwe, ze te robaki sie czasem zalegaja ale blagam was to zdjecie, ktore ktos tu zamiescil jest dalece watpliwe, polowa glowy z wlosami otwarta , krew splywa na poduszke, i miliony robali, wiecej robali niz mozgu.. to jest po prostu niemozliwe zeby facet z 50% procentami robalow zamiast mozgu noramlnie wczesniej funkcjonowal, pomyslcie