Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enema mmmmm

Dlaczego laski na filmach placza i krzycza jak robi im sie lewatywe?

Polecane posty

Gość enema mmmmm

....

Gość lubie lewatywe
ja wlasnie szukam takich filmow gdzie faceci lub kobiety robia lewatywe innym laskom. taki hardcore . zna ktos moze. raz ogladalem taki jeden przywiazali dziewczyne , ona byla w pozycji na pieska i gosc podszedl z taka duza strzykawa i wlal jej kilka litrow wody do pupy a potem ona srała na zadko pod siebie. ogladal ktos cos takiego. szukam na necie i nie moge znalesc tego filmu. pomozcie

Gość lubie lewatywe
Dodam, że chętnie zapoznam operatora kamery, który zechce uwiecznić proces płukania mojego jelita przy użyciu jeno gaśnicy piankowej i mej skromnej osoby :classic_cool:

Gość lubie lewatywe
chciałbym trysnąć zawartością swojego anusa wprost do moich ust i łapczywie spijać to, co do nich trafi. Nie uronić ani kropli :) Ech, marzenia.

Gość lubie lewatywe
ale zalosni ludzie sie podszywaja hehe. ciekawe jaki macie w tym interes. przeciez tu kazdy jest anonimowy idioci. ale posmiac sie z was mozna przynajmniej. czekam na kolejne ceikawe podszywy.

Gość lubie lewatywe
ale zalosni ludzie sie podszywaja hehe. ciekawe jaki macie w tym interes. przeciez tu kazdy jest anonimowy idioci. ale posmiac sie z was mozna przynajmniej. czekam na kolejne ceikawe podszywy.

Gość Ty nade mną
Stul pysk

Te Japonki to na każdym filmie praktycznie płaczą, jęczą i krzyczą bez względu na to co się im robi :classic_cool: A przy lewatywie to pewnie dlatego, że je boli.

jezusiczku, gdzieś ty widział filmy z lewatywą? albo nie, nie chcę wiedzieć i mam nadzieję, ze w kinach tego nie puszczają? a w temacie - zrób sobie lewatywę z dodatkiem pieprzu cayenne - powinieneś sobie pokrzyczeć

Gość toz to chore
co jeszcze wymyslicie? sranie cie podnieca idioto, moja babcia na wso ma krowe co jakbys zobaczyl jak ona sra to dopiero bys mial stojke, a jakbys wlazl w takiego placka uuuu fujara by stala i tryskal bys na kilometr

Gość enema mmmmm
Ja tak tylko z ciekawosci. I ogladam jedynie do momentu jak wszystko jest w srodku

Gość enema boy
jak dla mnie lewatywa jest calkiem przyjemna pod warunkiem ze wykonywana pomału