Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam za mąż, nie wrócę.

Mam 18 lat i wychodzę za mąż :)

Polecane posty

Gość Monika co w majtki sika
Chwalisz sie czy żalisz??

po prostu się cieszę. sory ale dla mnie jestes kurwa - jak chcesz sie wypowiadać w moim temacie i chcesz jakiejkolwiek mojej reakcji na twoje posty nie musisz mnie obrażać, bo ja ciebie nie obraziłam, wiec jednak pokazujemy, że mamy chociaż odrobinkę kultury i nie wyzywamy innych.

Gość caterinnnka
Następne prowooo

Gość taka tam..............
no to powodzenia...ja miałam 19 jak wychodziłam za mąż,a 24 jak sie rozwodziłam...:))) i teraz wiem ze to było zdecydowanie za wcześnie!!!!!!

Gość lecimnawoodstock
romantycznie jak DIana z Ani z zielonego wzgórza jeszce tylko gromadka dzieci

chcemy mieć 2 dzieci, ale dopiero po studiach moich. Mój narzeczony ma 22 lata.

Gość powoli i tak się sp..li
Już to widzę on z petem w ręku i sypie piasek do betoniary, a ty szrujesz baseniki w szpitalu. A bachorów toi z 5 się po drodze narobi o rozwodzie to nawet nie myśl. Misiek za kudły złapie i po podłedze przeciągnie. Cała chata pozamiatana :D I dlatego ludzie mawiają wyciruch. :P

Gość taka tam..............
wariactwo...poczekajcie jeszcze z 5 lat...o ile tyle razem wytrzymacie.

dzielimy się z Tobą w smutku! Już czeka jak za 5lat wrzucisz post odnośnie tego iż w wieku 18 lat popełniłaś błąd i wyszłaś za mąż. Czekam z niecierpliwością!!

powoli i tak się sp..li - współczuję Ci niemiłych wspomnień z dzieciństwa. Żadnych baseników czyścić nie będę. Wybieram się na studia i wtedy z narzeczonym chcemy zacząć rozkręcać swój interes - małą kawiarenkę w stylu vintage (o ile, w ogóle coś ci to mowi). Pozdrawiam i również życzę dużo szczęścia w życiu :)

Gość superbitch
masz 18 lat i przegralas zycie.

do "wyszlam za maz i nie wroce" Fajnie i gratuluje ci oraz szcescie zycze:D Jednak pamietaj, ze w wieku 18 lat jestesmy jeszcze bardzo mlodzi, niedoswiadczeni , nie znamy swoich potrzeb, was, jestesmy po prostu niedojrzali. Tobie wydaje sie teraz, ze jestes dojrzala, ale to doswiadczenia nas ucza zycia, ty powinnas sie teraz bawic, zyc, uzywac. Bardzo dobrze, ze macie swoje plany i marzenia, ale wiedz, ze zycie to nie bajka i czesto daje po dupie, a ty i twoj narzeczony jeszcze mlodziutcy, dlaczego wam sie tak spieszy? Wierze, ze wam sie uda, ale to zdarza sie moze jednej na 1000 par w tak mlodym wieku, o ile nie rzadziej, mowiac w przenosni:)

siano w głowie - znasz takie powiedzenie, że nie życzy się drugiej osobie źle, bo wróci to do ciebie z nawiązką? To, że mam 18 lat, nie znaczy, że nie jestem odpowiedzialna. Jesteśmy razem 4,5 roku i jest to nasza wspólna decyzja. sory ale dla mnie jestes kurwa - nie będziemy ciągnęli pieniędzy od rodziców. BRAK SŁÓW mi na takich ludzi. Jak można komuś napisać "obyś zdechła w mękach", dlatego, że wychodzi za mąż?! Człowieku, dla ciebie to już chyba na leczenie za późno.

Gość powoli i tak się sp..li
No i proszę ona już jako 13 latka żyla sobie z facetem. Czy to nie "Galerianka" ?

sun6 - nie twierdzę że jestem doświadczona i wszystko wiem o życiu, bo nie jest tak. Całe życie bede sie uczyć i być może na błędach, jestem z pełni świadoma tego, ale jestem też świadoma uczuć jakie mam do mojego chłopaka wiem, że mogę w 100% mu ufać i zostało to zweryfikowane nieraz. W każdym razie serdecznie dziękuję za JEDEN miły komentarz, bez wyzwisk. Życzę wesołych i spokojnych świąt:)

powoli i tak się sp..li - żyłam z facetem w 13,5 rż - fakt. Ale jak rozumiesz pojęcie galerianka? Jeśli chodzi CI o seks to czekał na to 4 lata, więc chyba nijak ma się to do wyzwisk i obrażania mnie tutaj.

Nie ma za co:) Moj komentarz byl calkowicie zyczliwy dla Ciebie , tylko po prostu rozsadny. Ciesze sie, ze masz partnera, ktoremu ufasz, kochacie sie itp i zycze wam jak najlepiej, tylko jak to sobie wyobrazacie, gdzie bedziecie mieszkac, z czego zyc itd? No chyba, ze macie pomoc rodzicow. Nie jestem za wychodzeniem za maz w tak mlodym wieku, ale nie przezcze, ze to sie moze udac, bo zycie jest bardzo zaskakujace. Duzo zalezy od waszych staran i uczenia sie siebie i zycia nawzajem. \Rowniez wesolych swiat zycze:)

Gość faktz tu cie wszyscy
obrażają, a ja powiem tak: NIGDY nikt by mnie nie zmusil do ślubu w wieku 18 ;at, wyszłam za mąż jak miałam 25 i po 7 latach stwierdzam,ze była to wielka głupota

Gość karp robi plumm
to suknia czy recznik? :classic_cool: glupia jestes. daje wam max 4 lata. za szybkooo masz czas!!!

Ja tez bym nigdy nie wyszla za maz w wieku 18 lat, ale ludzie sa rozni, poza tym to jej zycie i ona ponosi konsekwencje, a ty tez nie oceniaj zycia innych po swoich niepowodzeniach:)

Ja mam koleżanke w 4 kl. technikum, która tuz po maturze też chce wyjść za mąż. Co więcej początkowo mówiła, że nie chce wesela, że chodzi jej wyłącznie o ślub. Ale namówiliśmy ją na wesele, zwłaszca, że ani jej rodzice ani jej narzeczonego nie są biedi i stać ich na ten gest, aby wyprawić dzieciom wesele. Z tym że ten chłopak jest od niej 4 lata starszy i w tym roku dopiero kończy studia. Nigdy nigdzie nie pracował. Jej rodzice co prawda mają swój zakład fotograficzny i ona czasem tam dorabiała, ale wątpię, czy będą chcieli ją zatrudnić na stałe... I ona mówi, że po ślubie będą mieszkać u jej rodziców, bo mają duży dom. Ona będzie się domem zajmowała, a jej mąż bedzie pracował. Pytanie: gdzie?

Dodam, że ten jej narzeczony to totalna ciota i pantoflarz... Więc albo mają bardzo zyczliwych rodziców i będą ich utrzymywać przez kilka lat na początku albo wypierdolą ich szybciej niż ich przyjmą pod swój dach. OK, to wasza decyzja, ale moim zdaniem, jeśli nie jesteś w ciąży, to nie ma się do czego śpieszyc. Choć ja i w ciąży w tym wieku bym za mąż nie wyszła.

Jeśli chodzi o sałatki, to mam swoje dwie ulubione. 1) brokuł dzilimy na różyczki, płuczemy i gotujemy we wrzątku 5 min, dodajemy puszkę fasoli czerwonej, pokrojony w kostkę ser feta. Polewamy sosem: 3 ząbki czosnku przepuszczamy przez praskę, rozcieramy z małym jogurtem naturalnym i łyzka majonezu, doprawiamy do smaku i polewamy sałatke, mieszamy i gotowe. :D

Gość i bardzo dobrze
bo nie ma korwa kto odśnieżać ja gratuluję:)

Edyciak, dzieki za przepis na salatke prz okazji, ale chyba pomylilas tematy z tym postem;)