Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka bójka i brawurka 20

Coś jest nie tak, coś to życie za szybko mi leci.

Polecane posty

Gość bajka bójka i brawurka 20

Mam 20 lat. Studiuję. Na święta przyjechałam już tydzień temu a mam wrażenie jakby minęły jakieś 3-4 dni :O Ogólnie szybko leci mi okres szkolny, studia szybko lecą. Pamiętam jak niedawno zaczynałam a to już się zbliża sesja. Dawniej czas wolniej leciał. Okres przedświąteczny wspominam jak okres długich przygotowań a teraz jakoś tak...No co, no już pojutrze Wigilia i czar pryśnie. Dziś i jutro gotowanie, pieczenie, pakowanie prezentów. A za tydzień już muszę wracać na studia;/ Tam spędzę jakiegoś sylwka, choć też niezaspecjalne plany mam. Upływa szybko życie.

Gość wiewiórcze oczka
wow. co za odkrycie. powinnas dostac Nobla ;)

Gość bajka bójka i brawórka 20
O rany:O:O nie uwierzycie.....coś dziwnego jednak dzieje sięze mna naprawdę!!:O:O Przed chwilą wyszły mi trzy zęby,wyskoczyły trzy zmarchy na buzi a włosy stały się śniężno-białe,kur......lecę do przychodni:O:O

Gość zycie zapierdala
a nie szybko leci, czasmi jak sobie pomysle, ile czaus juz ucieklo. i postaje pytanie, czy dobrze ten zas wykorzystalas? nie pozostaje nic innego, jak naprawde zyc chwila:O kiedys bylo inaczej.

Gość do wyżej
im jest się starszym, tym szybciej zapitala to życie, przynajmniej ja tak mam

Gość egoisia
im wiecej masz zajec tym szybciej czas leci...to logiczne....

jak się urodzisz to 2 dzień twojego życia stanowi jego połowę gdy masz lat 20 kolejny dzień stanowi około 1/7304 twojego życia czyli coś około 0,0001 więc relatywnie staje się z dnia na dzień coraz krótszy:P