Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak_to_ja_pytam

Dlaczego? Powazne pytanie!

Polecane posty

Gość tak_to_ja_pytam

witam peplec piekna, bo do niej kieruje te zapytanie. otoz, mam profil na pewnym portalu spolecznosciowym. i okolo 95% tam odwiedzajacych mnie Dam uwaza, za cwaniaczka, jakiegos figo fago, don juana i to tylko po fotkach, i to wlasnie te ktore w sam raz mi sie podobaja, a z urody normalne Damy (kazdy ma swoj gust oczywiscie, kazda jest ladna dla tego co kocha) niestety nie w moim typie zaczynaja konwersacje, oczywiscie bedac milym normalnie rozmawiam, tylko nie popuszczam wodzy fantazji, zeby kogos nie zranic przypadkiem np tu cytuje dzisiaj: "JA 21:31 Daj mi buziaka ust swych nie żałuj nie mów nic więcej tylko mnie całuj po to natura usteczka dała żebyś kochanie mnie całowała Agnieszka 21:33 oooo jaki romantyk Agnieszka 21:33 kto by pomyslał JA 21:45 dlacego ? Agnieszka 21:49 no tak wygladasz na inna osobe\" lub moze ja zle mysle i wygladam na drania jakiegos, chociaz zdaje mi sie, ze jestem normalnym chlopiekiem, no nie powiem wlasnie romantycznym :) pozdrawiam cieplutko ;)

Gość andzia....
nie kumam o co pytasz :O

sorry za szczerość ale ten wierszyk to lepiej schowaj do szuflady :D :D :D

Gość tak_to_ja_pytam
:D

Gość tak_to_ja_pytam
:D jestescie malo powazne ehh pewnie same "blondynki"

Gość atari zwei
przecież owa "dama" mówiła z przekąsem że romantyczny. widać kolega autor nie wygląda na fotkach aż tak infantylnie.