Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bittersweetcocaine

Wazne prosze o odp. ile idzie paczka priorytetowa w tym samym miescie?

Polecane posty

Gość bittersweetcocaine

Wyslalam wczoraj okolo 16 paczke priorytetem. Chcialabym aby doszla do jutra, czy to mozliwe? Przesylalam do tego samego miasta (Łódź) tylko inna dzielnica...

Gość Kotulek2
Tyle samo co gdzie indziej. Paczka wyslana do 13 dochodzi na ten sam dzien, Twoja powinna dojsc jutro, ale jutro jest Wigilia, wiec dojdzie jutro albo po swietach. Zalezy ile razy w ciagdu dnia listonosz roznosi paczki

Gość Kotulek2
Zle napisalam Paczka wyslana do 13 dochodzi na NASTEPNY dzien

Gość no moj to ma ocieplaną
powinna dojść ponieważ jutro listonosze roznoszą głównie priorytety.

Gość wysmiewaczek-pocztowiec
hahahahahahaha..... myslisz ze pocztowcy wezma ci paczke w zeby i zaloza skrzydelka aby ci ja dostarczyc ????????????????????? trzeba bylo wczesniej pomyslec a nie teraz panikowac . zasada jest taka priorytet nadany po godz 15 traktowany jest jako nadany w nastepnym dniu . dochodzi w terminie d+3 d- dzien nadania a 3 -ostatni dzien dostarczenia. wiec jesli bedziesz miala szczescie to moze dojdzie .pozdrowienia od poczty polskiej

Gość bittersweetcocaine
Jak sie przesyla do tego samego miasta tylko inna dzielnica to tez idzie priorytet az kilka dni? Zalezalo mi na tym, aby doszla jutro... po prostu wyslalam pewnej osobie podreczny slownik ortograficzny w prezencie na swieta (osobie, ktorej zapewne nie lubie) i chcialabym, aby dostala ta osoba go jutro najpozniej :( bo inaczej nie wypali.

Gość karolkai
powinna byc dzisiaj badz jutro, raczej jutro , jakbys o 15 wyslala to by dzis byla

Gość karolkai
wszystkie paczki ida tak samo.

Gość Kotulek2
Nie kilka dni, tylko priorytet wyslany do 13 zawsze dochodzi na nastepny dzien w calym kraju. Tylko ze czasem po 17. Ty wyslalas wczoraj, ale po 13, wiec tak jakbys wyslala go dzis rano. Normalnie doszedlby na pewno jutro, najpozniej wieczorem, ale do jutra wieczora chyba urzedy pocztowe nie pracuja. Raczej dojdzie

Gość wederios
ludzie sa swieta ;/ paczki nie ida tyle ile powinny ;/ chyba sie z choinki urwalyscie ;/ co roku poczta nawala w swieta ;/ a swoja droga trzeba bylo samemu ja zawiezc ;/ lub dac jakiemus taksowkarzowi.

Gość bittersweetcocaine
Taksowkarzowi dac? Filmow kryminalnych sie naogladaliscie? ;p No wiem, ze powinnam wczesniej wyslac ale dopiero wczoraj wpadlam na pomysl wyslania tej paczki... coz trudno najwyzej nie wypali i przyjdzie po swietach;/ ale jutro chyba urzedy powinny pracowac i listonosze powinni roznosic? Jutro przeciez wszyscy normalnie pracuja. Wiec myslalam, ze dojdzie na jutro...

Gość cokolwiekja
dojdzie na 80%. też wysyłałam wczoraj, też priorytet, tyle że list, nie paczka, i pani powiedziała, że dojdzie dziś na 80%. od wczoraj żyję tylko tymi 80% :D

Oj akurat w tej kwestii nigdy nie wiedziałam czy paczka dojdzie czy nie ;) Ale też nigdy nie zapomnę sytuacji, w której wysłałam zwykłą kartę przed świętami Bożego Narodzenia właśnie a doszła dopiero na Wielkanoc :/