Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzialalkanieduza.....

CO O TYM POWIECIE??? POCZUŁA SIĘ STRASZNIE

Polecane posty

Byłam wczoraj sprzątac u jednego faceta, znalazł moje ogłoszenie, ze poszukuje pracy.. waze 62 przy 160 cm wiec troche dużo, ale nie tragicznie.. na ogłoszeniu miałam zdjecie również. Przychodzę a on mi mówi,że moje zdjecie to chyba w photoshopie było przerabiane.. po okolo 2h sprzątania mowi, czy uprawiam jakies sporty, a ja że takie mam postanowienie noworoczne, ze chciałabym zrzucic z 10kg , a on mi na to, że mysli ze z 15 było ok :O jesli chodzi o kase za prace itd to wszystko ok gadało nam sie tez nawet nieźle.. ale jakbyscie się poczuły na moim miejscu?? jestem atrakcyjna dziewczyną i wiem o tym! z tym, ze mam troche tu i ówdzie, ale naprawde niewiele...

????

Gość ciassteczko
wy wszystkie myslicie, ze jestescie atrakcyjne :O

Gość Help Help Help !!!
moze właśnie zauważył, że jesteś niezła tylko zbyt pulchna

mój facet mnie taką akceptuję, wolałabym byc taka niż za chuda.. nosze rozmiar 36 czasem 38.. mam dosc duze piersi, ale nie jestem gruba, pulchna.. a nawet jesli on tak uważa, to chyba uwaga nie była na miejscu????

Gość bagno - wniosek jest jeden
przy 62 kg nosisz rozmiar 36? buahahahhahaa nie osmieszaj sie. ja jestem takiego samego wzrostu, waze 46 kg i nosze 36 wiec nie wciskaj kitu. wazac 10 kg wiecj, czyli i tak mniej niz ty obecnie nosilam 38/40!!! ale dalej sie pocieszaj:/

fatalanie się poczułam, było mi o k r o p n i e.. ! no ale cóż.. nawet jesli tak sądzi to mogł dla siebie to zachowac, zastanwiam sie własnie, czy pojsc tam jeszcze kiedys.. sprzątałam 5h.. dokładnie i wszystkie po 5 razy, po czym jak spytałam czy jest ok to on na to MOZE BYC

TAK NOSZĘ, WIELE MAM BLUZEK Z ROZMIARU 36! JESTEM NISKA I MIMO, ZE TYLE WAZY TO JESTEM DROBNA..i nie pocieszam sie, i tak wychwalam, bo tu i tak jestem anonimowa!

taaa a zapinasz je pewnie na wdechu:D sadelko ci sie nie wylewa?:D

jutro wigilia, potem swieta a w ludziach tyle jadu i zawiści:) 🖐️

Gość q23
ja mam 156 waże 54 i też noszę rozmiar 36, 38 więc nie sądze że dziewczyna wymyśla ,każdy ma inna budowę . A ty się tym czubkiem nie przejmuj widocznie chłop ma jakieś kompeksy i tyle.

nie jadu i zawisci tylko realizmu:D wesolych swiat:D

Przy Twoim wzroście ważę 11 kg mniej, a i tak chcę schudnąć 2 kg. Bo jakoś źle się czuję ważąc 51 kg. Więc Twój facet ma Trochę racji :-)

mój facet? a przeciez on mnie taka kocha :D wiec masz racje- ma w tym racje :D lece, mam sporo obowiazkow-czesc!D