Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stmikolaj

Denewuja mnie moje zasady!

Polecane posty

Gość stmikolaj

Jestem juz tym swoim podejsciem do zycia totalnie zmeczony. Mam taka zasade ze nie podrywam, nie flirtuje, nie ogladam sie za kobietami , nie uprawiam przypadkowego biologicznego seksu. Chcialbym tylko z Ta, ktora pokocham... Jakie to naiwne i smieszne w otaczajacej nas rzeczywistosci! A przeciez ja tez chcialbym sobie poruchac!

Gość Kwiatusze
Nie podrywasz, nie flirtujesz ...... To jak Ty chcesz kobiete poznać? Sama ma Do Ciebie przyjść? To pewnie wtedy powiesz że to nie moralne i też ją odsuniesz od siebie.

Gość stmikolaj
Po prostu szukam tej wyjatkowej, kobiety dzisiaj sa nieco...prymitywne...

no rozumiem że szukasz tej jedynej... ale jak to niby robisz skoro nei podrywasz nie flirtujesz nie patrzysz? nawet normalna ta jedyna nie spadnie Ci z nieba jak gwiazdka;)

Gość Kwiatusze
Co dla Ciebie oznacza "prymitywne"?

stmikolaj No to życzę ci z okazji świąt itp żeby ci życia starczyło na poszukiwania. A że życzenia to tylko życzenia to proponuję seminarium. Może tam cię wyleczą z bzdurnych zasad.

Gość stmikolaj
Ubieraja sie zbyt wyzywajaco, nie rozumieja ze to co bardziej jest skryte to bardziej neci. Ubieraja sie zbyt pstrokato, zbyt plastikowo. A ja lubie skromny, klasyczny styl. Pomine to jak mowia, jak sie wyslawiaja, jaki maja zasob slow...

Gość Kwiatusze
No to szukasz poprostu naturalnej kobiety. Naprawde jest mnóstwo takich kobiet. Tylko musisz przejąć inicjatywe. To ty musisz zrobić pierwszy krok. I naprawde nie musisz się bać.

Gość Kwiatusze
A ile Ty masz lat?

Gość Bezinteresowna
To prawda ze teraz jest inaczej niz kiedys ale to samo my kobiety mozemy powiedziec o was facetach... Niby kazdy chce byc,kochac ta pozadna a jak co do czego to poleca jak psy na puszczalskie dziewuchy nie rozumiem tego...

Gość stmikolaj
32 lata

Gość Kwiatusze
Kobieta sama Ci w ręce nie wpadnie. A dlaczego nie uznajesz podrywu, flirtu itp. To nie jest nic złego. A jak do tej pory poznawałeś kobiety?

Gość woda w kiblu
idz zatem do przybytku płatnej miłości... poruchasz do woli za pieniążki a może sie w którejś zakochasz i jako stały klient dostaniesz gratisy?

Gość stmikolaj
Czy jakas kobieta chcialaby pomejlowac na temat relacji damsko meskich?