Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqazaqaz

jakie kolczyki sie wam podobaja?

Polecane posty

Gość zaqazaqaz

nakupilam ostatnio tony kolczykow, ale sama nie wiem ktore są naprawdę modne a ktore po prostu idą bo są tanie czy coś.. takze wklejajcie fotki kolczykow ktore wg was są teraz modne i podobaja sie wam :)

Gość ale sie usmiealllam
koła duze zawsze sa modne i nigdy z mody nie wyjdą

Gość zaqazaqaz
mi wlasnie kola nie pasują :(

Gość fvdevfdevc df
takiew co ty wkleilas to mi sie nie podobaja, sa brzydkie, ciezkie i takie jakies cygańskie. Koła mi też się podobają i zawsze pasują :)

Gość zaqazaqaz
ja za to jak widze takie i sa w miare tanie nie moge sie oprzec zeby ich nie kupic, wg mnie sa bardzo kobiece..

Szczerze? za duzo sie dzieje w tych wszystkich kolczykach, nie lubie jak mc os dynda, i tłucze sie obok twarzy. Lubie kuleczki w uszach, chyba jakos dżety na to mowią. Rózne, perłowe kolorowe, błyszczace, do wszystkiego mozna założyć i ładnie wygladają do kazdej twarzy. Mam ih mnóstwo:P

Gość zaqazaqaz
kuleczki tez mam ;p w ogole to jakis nałóg.. doszlo do tego ze jak kupie jakas parę to mam wyrzuty sumienia jakbym jakas alkoholiczką byla czy cos.. w kazdym razie mam dlugie wlosy i jestem wysoka wiec chyba nie rzucaja sie w oczy te moje wielkie kolczyki, ale czasem mi glupio bo w sumie niewiele osob takie nosi..

Gość zaqazaqaz
no sliczne te koraliki :)

widzialam swietne kolczyki w tym sklepie, takie perłowe kuleczki, ze wzorkami, ale nie moge znalesc na necie zeby Ci pokazac:(

Gość zaqazaqaz
romantyczne te rozyczki :)

nieeee no co Ty, jak cyganka:P moze zrob remanent w tych kolczykach i wywal te wszystkie ciezkie, albo poprzerabiaj, to nie sa fajne, naprawde:*

Gość zaqazaqaz
no co ty... :( masakra .. a moze to tylko jest twoja subiektywna ocena, gdyby byly takie brzydkie to nikt by ich na taka skale nie produkowal.. z drugiej strony nie chce wygladac tandetnie :(

Gość zaqazaqaz
albo jak choinka..

sliczne sa te zielone po lewej,gdyby mialy rubinowy kolor kupilabym od razu,nie cierpie zielonego wiec odpada ale ksztalt super

no taka jest moja ocena. Cxzasami widze laski któe maja taaaakie wielkie kolczyk + ubrane we wszystko co mozliwe i naprawde wygladaja jak choinki. (widze takie laski bo pracuje w kiosku, sporo ludzi sie tam przewala). Poprostu JA nie lubie, ale skoro Tobie sie podobaja to ok:)

Gość zaqazaqaz
nie no czasem dobrze posluchac opinii obcych osob bo bliscy czasem prawdy ci nie powiedzą bo nie beda chcieli cie urazic.. dziekuje w kazdym razie za opinię :* :)

Gość autorko, bardzo ladne
kolczyki. ale takie kolczyki raczej nie na dzien, ale na jakies wyjscie. typu mala czarna + duze i ladne wiszace kolczyki. bardzo prosto. nie mozna przesadzic.

Gość zaqazaqaz
ja czesto wlasnie na codzien ubieram sie skromnie raczej ale 'ubarwiam' sie wlasnie duzymi swiecacymi kolczykami.. staram sie nie przesadzac i jak kolczyki to juz nie naszyjnik ..

jesli tak to ok, to wyglada fajnie. Ale jesli masz dlugie wlosy i do tego długie kolczyki to troche cygansko mi sie to wydaje. Ale moze tylko wydaje, moja wyobraznia juz działa:P

Gość zaqazaqaz
hah zaraz tam cygansko, moze raczej wiktoriańsko ;p