Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Ubierałem choinkę z dziewczyną. tak mnie wnerwiła że musiałem jej strzelić

Polecane posty

wykład o tym jak wielki błąd w sztuce ubierania choinek popełniła!!. myslałem że padnę:O ale zacznę od początku. Zaczeło się od problemów że: stojak niemodny, bombki stare i zniszczone (fakt to antyki ale za to klimatyczne), łańcuchy zmechacone i lampki miały być białe i tak dalej :O ok , jak udało się pokonać te drobne problemy (gruntowna selekcja ozdób, znalazłem białe lampki i apgrejdowałem stojak itd) to dopiero się zaczeło. patrzę a ona wiesza duże bombki na górze choinki:O:O:O no ludzie, ja oczy w słup pytam co ty robisz. a ona spokojnie odpowiada że tak sie wiesza:D:D:D:D dacie wiarę?!!:D:D:D🖐️ tłumaczę po dobroci że choinka ma trójkątny stożkowaty kształt w jakimś celu, że duże bombki na dole się wiesza a im wyżej tym mniejsze (każdy to wie, elementarna wiedza) itd. NIe mogłem znieść widoku tych dużych bombek na najwyższych gałązkach. Moje poczucie estetyzmu buntowało się strasznie, wrzało we mnie i nie dawało spokoju, oczy zaczynały boleć. No ale ok myślę sobie, nikt nie jest idealny, mogła popełnić taki błąd tylko że ona ani myslała przewiesić bombek!!!:O trwała w tym irracjonalnym uporze! Z trudem powstrzymywałem się by nie chwycić choinki i nie wyiec z nią na dwór:O Ostatecznie poszliśmy na kompromis. Tak jak to robią dorośli i szanujący się ludzie. Kocham ją więc pozwoliłem jej powiesić na górnych gałązkach jedną dużą i pare średnich bombek. 🖐️ ps. panowie czy wasze panie tez tak totalnie nie potrafią ubierać choinek??????????????????????

Gość well my michelle
ja bym ci doskonale ubrała^^

ja nie zajmuje sie choinka:)od tego jest moj choop ale tez sie polocilismy:o bo on jak ma cos zrobic to zawsze musi byc przy tym wojna:O

Oj moja choinka wygląda zawsze jakby tajfun przeszedł :D Wszystkiego pełno w przeróżnych kolorach ;) Ale takie choinki lubię :) A co do wielkości bombek to nigdy na to nie patrzyłam nawet ale mam wszystkie w miarę podobnej wielkości więc może to przez to... wiadomo jakiś mega wyjebanych ozdób u góry bym nie powiesiła, zwłaszcza że góa to taka łysolka zazwyczaj :)

Gość well my michelle
hey koleś ty jesteś zdrowo yebniety ;dd