Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja nienajpiękniejsza

Czy tylko mi nie podoba się Anja Rubik?

Polecane posty

Gość anja nienajpiękniejsza

Czy jestem jakaś dziwna? Nie rozumiem tego jej fenomenu, moim zdaniem jest paskudna. Ta szczęka, wiecznie otwarta buzia...I nie, nie jestem zazdrosna, potrafie docenić i pochwailić piękne kobiety, ale niestety ona mnie odstrasza...

Gość to jest w końcu to złamanie
mi też się nie podoba jej uroda, ale zwróć uwagę, że ma bardzo cenną w modelingu cechę - bardzo, bardzo plastyczną twarz

mnie tez sie nie podoba. brzydka i w dodatku sepleni :) paulina z top model tez mi sie nie podoba...ale tak to juz jest. modelka nie musi byc piekna... powinna byc charakterystyczna. to co dla kogos wyda sie wada w swiecie mody bedzie znakiem firmowym

Gość boaja bongoooo
Nie tylko Tobie :) Ostatnio była w TV, mój facet się pyta co to za jedna, mówię, że trzecia tap madl na świecie-był w szoku :D:D:D

Gość najwyższy czas
mi się podoba bo ma ładne oczy i mogła by przytyć z 5 kilo

Gość jamaica91
ojojoj zalosne grubasy a jakie zazdrosne chcialybyscie tak wygladac lecz niestety...ah jak ja wam wspolczuje niemozecie pewnie przez to spac po nocach heeh...

Gość michelle_mi
A jak wy wyglądacie, że ją wyzywacie od brzydul?! Według mnie jest piękna, ma bardzo charakterystyczną, niepospolitą urodę!!!

Ja jej nie zazdroszczę, nie chciałabym tak wyglądać... Nie każda krytyka jest objawem zazdrości, wiecie? :P

Gość no i dobrze, ze nie pomagają
mi sie nie podoba, bo ma taki dziwny ryj, tą szczene wysunietą, a jak mowi to podwija jezyk i sepleni, bo ona jest internaszjonal

Gość kiedys to imie podobało mi sie
oj tam oj tam przeciez nie wyzywaja tylko napisały /li ze im sie nie podoba

jak dla mnie ona akurat jest ohydna. I nie mówię to dlatego że jestem zazdrosna o nią czy coś. Niektóre modelki, choćby mimo wszystko słynna Dżoana, uważam za ładne. Więc to że pisze o Anji że jest ohydna, to chyba nie jest przejawem mojej zazdrości dla jej urody ;P

Gość gość
pewnie, ja też wolalabym Dżoanę , ma śliczną buzię i kształty a Rubik jest jak pająk korsarz i szczęką wysunięta. Nie mówie że jest brzydka ale jest w jej twarzy coś co nie pozwala mi się zachwycić nad jej urodą. Z pewnością jest świetną modelką skoro współpracuje z najwiekszymi kreatorami mody ale to nie oznacza że jest ładna. Ma to coś i tyle. Zauważcie jak prezentują się blogerki modowe, mlode dziewczyny, np wszystkie do zdjęć pozują z krzywymi nogami ze stopami do środka. To jakaś dziwna moda, zauważyłam że nastolatki już tak wygladają nawet na ulicy. Bardzo czesto można spotkać na przystankach powyginane w aseksualne wieszakowe pozy młode dziewczyny. Ideał piękna przechodzi jakaś dziwną transformację, moda też.

Ale co Anje Rubik obchodzi czy ona sie komus podoba czy nie, hm?;-) i ze wszyscy chca ja na sile utuczyc - nie wiem czy na ulicy razi mnie bardziej przerazlwie chuda anja czyobrzydliwe gruba inna pani - ludzie sa rozni i tyle - a dorota wellman nikogo nie razi co nie - mysle ze jej tusza/otylosc jest tak samo niezdrowa jak Anjii Rubik. Mi osobiscie Anja sie w ogole nie podoba, sa ladniejsze modelki (poza tym ona moim zdaniem albo bierze drugi/supllementy albo ma anoreskse - nie moja broszka), tak samo jak nie bede wnikac czy pani Wellman jest gruba bo nie moze sobie odmowic ciasteczek noca czy dlatego ze w przeszlosci szpikowala sie hormonami (tak kiedys wyznala) - nevermind. Ale naprawde proby nawolywania Anji do przybrania na wdze sa daremne - ona sobie wybrala taki sposob na zycie, podbnie jak malysz jak skoczek tez musial byc lekki, - to sie nie wzielo znikad - sa pokazy gdzie wystepuja pusztsye modelki ale prosze poptrzec jakie ta barnza generuje zyski a jakie generuje 'zwykla moda' - nie musi sie wszystkim podobac - nie kazdy musi w branzy modowej uczestniczyc czy ogldac, ja nie popieram footballu wiec nie chodze na mecze - ale to jeszcze nie pwood zeby pilkarzom zabronic grac, co nie?