Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty sa do wywalenia

Kto z was kupuje buty w Deichmannie i ma taki sam problem jak ja?

Polecane posty

Jak kupie buty w Deichmannie to noszę je góra 3 - 6 miesięcy i już są do wywalenia. Całkiem sie rozwalają, niszczą, przemakaja. Nie są drogie bo zazwyczaj kupuje takie za 79 - 99 zł no ale bez przesady ze po 3 miesiacach wyglądają jakbym w nich ze 2 lata chodziła. Czy jeśli kupiłabym buty za 200 zł w nike to one będą dłużej wyglądały na porządne czy tez po kilku miesiacach beda sie nadawały do wyrzucenia?

Gość dlaczego nie oddajesz
ich w ramach gwarancji ? kiedyś za te same pieniądze miałem trzy pary butów bo mi wymieniali alebo oddwawali pieniądze.

No ale powiedzą mi że te uszkodzenia są w wyniku użytkowania a nie z winy produktu. Chyba faktycznie kupie sobie jakies buty w nike i wydam w sumie nie dużo wiecej a moze beda dłuzej nowe :D

Gość mnie nigdy tak
nie powiedzili tylko grzecznie realizowali gwarancje

Gość dallilla
ja kupiłam w Daichmanie za 180zł dwa lata temu i jeszcze nie przemokły i nic innego sie z nimi nie stało

W Deichmannie? To chyba za te 180 kupiłas nike bo one tez sa w tym sklepie.

Gość dallilla
chodzi o zimowe- bo półbuty też kupuje tam i jest okey

Gość dallilla
nie normalne skórkowe są super

to normalne, buty z sieciowek sa na jeden sezon. ja kupuje w malych sklepach które sprzedają rożne marki i kupuja buty prosto od producenta. tam nigdy nie ma problemu z reklamacją a i buty są dobrej jakości.

Gość daafeasdf
ostatnio kupiłam skórzane kozaki. Już w pierwszym dniu chodzenia całe skarpetki miałam mokre :O piękne buciki, wyższy stabilny obcas, wygodne...a tu :O i to nie chodziło o jakieś złe uszycie, nie przemiękały tylko w miejscu łączenia podeszwy ze skórą. Z góry też. COś strasznego. z bólem uznali mi gwarancję nie polecam

Ja ostatnio kupiłam takie zimowe i tez mi przemakaja, rozwalaja sie na górze. Chodze w nich niecałe 2 miesiace. Jak kupie takie sportowe np w maju to w lipcu sa w takich stanie jakbym je ze śmietnika wyjęła. Warto w nike inwestowac?

Gość daafeasdf
Jezuuuu...:O reklamację a nie gwarancję. zwrócili mi pieniądze. Niestety w moim mieście nie ma sklepów z normalnymi butami. nie wiem w czym teraz będę chodzić:(

Gość EtnaiDziadek2010
Mi zawsze odpadaja obcasy, niezaleznie gdzie bym te buty kupila.

Gość Też kupuję
u nich buty i zawsze są ok. Pamiętam jak kupiłam sandałki za 79 zł właśnie to już mi się nimi rzygać chciało a zniszczone nic nie były i żal wyrzucić :) Teraz mam kozaki od nich zeszłoroczne i spokojnie dają radę na te śnieżyce do kolan, nie przemakają nie pękają .

Gość ja miałam tak jak autorka
z butami z ccc. Kupiłam tam trzy pary butów w których chodziłam nie dłużej niż 2 miesiące. Już nigdy więcej:o Teraz kupuję w Deichmannie i jestem bardzo zadowolona. Chodzę w nich bardzo długo.

Gość Billiana Gates
Ja kupiłam buty zimowe w Deichmanie tylko raz i więcej już tam nie kupuję. Po miesiącu buty się dosłownie rozwaliły na szczęście zareklamowałam i zwrócili mi kasę. Swoją drogą to podejrzewam, że w tym sklepie co trzecia para butów jest reklamowana..jak im się to opłaca?

Gość kldfl
buty w deichmanie to buty na jeden sezon:)

Gość też mi się zdarzyło kupić
w deichmannie i uważam, że to chłam jest. buty na zimę. a na lato są takie, że jak stoisz, to czujesz zapach swoich stóp, bo z tej gównianej ekoskóry wszystko (tylko część mają normalne, ale to lepiej iść do normalnego sklepu bo i taniej często i ładniejsze)

Gość poznaniacy i ich gwiazdor
ja kupiłam u baty półbuty za 200 zł i rozkleiły się po miesiącu ...okazało się, że pod wkładka skórzana jest TEKTURA! w ramach gwarancji je POSKLEJALI! NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW U BATY to juz wolę deichmana, bo tam przynajmniej ci kase oddadzą :O

Gość uijkrjdffd
ja kupilam dwie pary po jednej za 35zl i powiem ci ze sa 100razy lepsze od tych deichmanowych i cccowych, grubsza podeszwa,szyta,nie klejona, a i wygladaja fajnie i gruba,sztuczna taka skore maja. no normalnie super sa. na 2 zimy mi spokojnie beda starczyc! i nawet tej żrącej soli sie nie daja ! nie warto kupowac w tych daiśmanach je ba nych :)

Wszystkie buty, które kupujecie są produkowane w Azji za małą kasę i nieważne czy sklep taki czy owaki. Jakiś procent towaru zawsze będzie wadliwy. To norma. Reklamacje uznawane są często, chyba że naprawdę sama te buty niszczysz. A skóra przemaka i łażenie w skórzanych butach po deszczach i śniegach to nie jest dobry pomysł

Raz kupiłem buty ecco, teraz preferuję tylko tą firmę, choć zimowe kupiłem u clarcsa bo w ecco buty, które mi się podobały nie występowały w moim rozmiarze. No ostatnie buty ecco rozwaliły mi się po dwóch latach, nawet ponad bo spojrzałem na paragon czy są jeszcze na gwarancji.