Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_pawelec

tatuaż - może nie będę żałować...

Polecane posty

Gość klara_pawelec

na pewno nie będę :P Jednak chce was (ludzi bezstronnych i patrzących na sprawę obiektywnie) zapytać o zdanie... Już roku chcę zrobić sobie tatuaż na ręku ma to być data najważniejszego wydarzenia w moim życiu... chciałabym by ten tatuaż wyglądał tak 17january'09 chciałabym aby ta data była zrobiona jak najprostszą, delikatną czcionką jednak mąż wciąż próbuje wybić mi pomysł z głowy... zaangażował nawet w to moją mamę, czym wkurzył mnie tak że jeszcze bardziej zapragnęłam go sobie zrobić.... na szczęście moja mama powiedziała że to moja sprawa, a ja nie jestem już małą dziewczynką i nie może mi zabronić... zawsze chciałam zrobić sobie tatuaż... jednak nie chciałam robić go tylko po to by go mieć... miał on coś dla mnie znaczyć... miał byc taki bym go lubiła... rok temu przyszedł pomysł do głowy i tak się z nim noszę ... jak narazie mi nie przeszło i pomyślałam żeby zrobić go właśnie 17 stycznia a co wy o tym sądzicie

Gość rebell yell
a gdzie dokładnie chcesz mieć ten tatuaż?szczerze to myślę że sama data nie zbyt będzie fajnie wyglądać

Gość klara_pawelec
dla mnie to najważniejsza data ;) chcę sobie zrobić ten tatuaż na przegubie lewej dłoni... kiedyś chciałam tatuaż na stopie tak by można ewentualnie było go ukryć w bucie jednak nie zrobię sobie tak ważnej daty na stopie

Gość ...ot...co....
a czemu akurat po angielsku? :O nie mozna po polsku? poza tym jezeli chcesz juz po angielsku to zrob to poprawnie, czyli 17th January, 2009 🖐️

Gość klara_pawelec
nie ponieważ zawsze uważałam i będę uważać że język angielski na kartce ładniej wygląda ... język polski z tymi swoimi wszystkimi ogonkami itd nie zbyt łądnie wygląda ...a czy 17 january '09 jest nie poprawnie??? myślałam również nad rzymskimi znakami jednak napis bardziej przypadł mi do gustu ...

Gość co ci łechtaczkę wycieli
i miałaś ostatni w życiu orgazm, dlatego taka ważna data?

Gość klara_pawelec
głupi komentarz ... nie chce tu pisac o tym co ona ozacza a jedynie poznac opinie ludzi na temat samego tatuażu... za wszystkie dziekuje

a dlaczego po angielsku? na codzien poslugujesz sie tym jezykiem? znasz ten jezyk? mieszkasz w kraju anglosaskim? i co to za glupie argumentowanie ze napisane po angielsku ladniej wyglada? idiotka jestes. przez takie jak ty ten kraj staje sie zglobalizowanym poslusznym kundelkiem ktory jest na kazde zawolanie zachodu. od malych rzeczy sie zaczyna;/ a odnosnie tatuazu to zrob go , jesli masz ochote ale za to "january" to bym ci solidnego kopa w dupe zasadzila.