Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolajolaolja

co zrobic gdy facet ktory mi sie podoba jest z wygladu STRASZNY wrecz

Polecane posty

Gość jolajolaolja

Co myslicie o tym, fajny chlopak, ambitny, inteligentny, szanuje ludzi, rodzine, ma uroczy charakter potrafi nawet byc romantyczny i przeuroczy ale zna umiar dzieki bogu, wszystko tak jak lubie najbardziej, rzeklo by sie ideal, tylko jest jeden problem, jego wyglad. nie jestem wymagajaca bardzo, no ale z wyglady jest straszny. jest duzy bardzo duzy, tzn umiesniony taki, no a z twarzy to nie chce byc nie mila ale frankenshtain byl juz przystojniejszy. i co tu cholera zrobic, wszystko jest cudownie ,fajnie,milo, jestem tak jak by zauroczona ale jak go widze... no czar pryska nie moge nie wiem czemu sprawic zeby mi to zobojetnialo,zeby sie spodobal, myslicie ze to mozliwe? bo nie wiem czy nie dac sobie spokoju, wyglad niby nie ma znaczenia ale no kurcze nie znam nikogo kto by sie ze mna nie zgodzil ze jest straszny :O wuec to nie tylko moj wymysl

Gość jolajolaolja
no wezcie pomozcie

Albo przymniesz oczy na jego wygląd i dasz się porwać osobowości, albo nie. Moja siostra miała taką sytuację i ostatecznie zdecydowała się być z tym facetem - jest szczęśliwa i świetnie im się układa. A w łóżku lepiej niż z jej poprzednim facetem - przystojniakiem :)

Gość jolajolaolja
no mozliwe mozliwe, urzeka mnie wlasnie jego osobowoscc nie wyglad i to jest denerwujace, mozliwe ze byla bym z nim bardzo szczesliwa jest troskliwy i wiem jak bardzo mu sie podobam duzo z nim rozmawiam no i jedno oje slowoi jest moj ale ja tak nie potrafie ja musze w jego wypadku miec duzo czasu zeby sie zakochac na prawde, mimo ze zalezy mi na nim juz

Ciężka sprawa... Mojej siostrze "przekonanie się" zajęło ... prawie 7 miesięcy :) Więc poza osobowością ujęły ją jeszcze pokłady cierpliwości. Nie wiem jak długo się znacie, ale może z czasem oswoisz się z tą jego brzydotą i już nie będzie aż tak dawała po oczach.

Gość jolajolaolja
tyranie annusa naprawdę mnie kręci.

Gość jolajolaolja
znamy sie 4 lata ale od niedawna dopiero utrzymujemy wiekszy kontakt. nie wiem widze ze jest coraz lepiej z tym moim przyzwyczajeniem ale no kurcze jest mimo to ciezko. i juz nie przeszkadza twojej siostrze to ze jest brzydki? podoba jej juz sie? o rany rany

Gość hulajka
hej, słuchaj, moja historia jest zaś taka. poznalam faceta, nie podobal mi sie, ale tez wspaniały charakter itd... i zakochany po uszy, no i ja po czasie też. przywoze go do domu, ten swoj wysniony ideal, a tu reakcja mojej mamy! tiwerdzi, ze jest beznadziejny, wręcz chorowity i nie pasujemy do siebie. masakra, ja sie zalamalam, bo nigdy po zadnycm tak nie jechala z takimi komentarzami. ale nie zerwalam i ciesze sie! zobzace co dalej, ale ja patrze na charakter, nie wyglad zewnetrzny. natomaist w domu załamka totalna, beznadziejne świeta, w ogole nie gadam o nim z mamą itd.. ona jest smutna, bo twierdzi,ze zycie sobie zmarnuje itd...

Jest po uszy zakochana, a to skutecznie wyłącza postrzeganie rzeczywistości :) Jak jej przypomniałam, co mówiła o nim parę miesięcy temu to stwierdziła, że musiała dojrzeć. Wiem, że jak robią razem zakupy ubraniowe i on coś tam przymierza, to ona mu potrafi powiedzieć, że wygląda fantastycznie i seksownie... o.O A on nie jest umięśniony, tylko otłuszczony... Ale widać jej to nie przeszkadza, bo z tego, co od niej słyszę, to życie seksualne mają baaaardzo bogate. Nie ma też takich akcji, że ona się go gdzieś tam wstydzi... Hmm... no nie wiem co Ci więcej napisać. Są razem od października :)

Gość nie chce mi się zalogować.....
było już coś miedzy Wami?

Gość jolajolaolja
hulajka- nie pomyslalam o tym ale faktycznie jak bym go przyprowadzila to tez moglo by byc nie ciekawie jest zupelnie nieprzystojny a ja nieskromnie powiem mogla bym miec kazdego, z tym ze mi nie o to chodzi, nie o kazdego a o niego. reakcja tez by byla kiepska pewnie...ale tym poki co chyba nie bede sie martwila, albo moze powinnam? ruda_mysza no to zazdroszcze siostrze to jest najistotniejsze ze jej sie podoba. no on obtluszcony nie jest jest dosc bardzo umiesniony taki duzy hehe... duzo cwiczy bardzo duzo cialo cialem glownie chodzi o twarz. nie wiemjakie by bylo zycie nasze seksualne moze nie zle nie probowalam tego akurat hehe

Gość jolajolaolja
no on by chcialzeby cos bylo miedzy nami a ja jestem lekko mowiac niedostepna nie umiem sie przekonac poki co trzeba mi czasu i tyle

moja koleżanka kiedyś mi powiedziała, że zakochała się w swoim chłopaku jak się z nim pokochała:D może buziaka spróbuj - same zalety ma ten facet.

Gość jolajolaolja
taa same zlote rady ale tak nie da rady :D

Gość Gary Muvaułt
Mam, a raczej miałam podobną sytuację do Ciebie: facet inteligentny, zaradny, czarowny, błyskotliwy, ale nie podoba mi się fizycznie. Dla mnie to było nie do przeskoczenia.

Gość jolajolaolja
dam mu jeszcze troche czasu i zobaczymy , bo no teraz mi ciezko na prawde, wyjscie do znajomych z nich o matko ;d nie wyobrazam sobie tego, a smialam sie niedawno ze znajomej ze jej facet wyglada jak troglodyta, no i mam!!!!

do kogo jest podobny? bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, ze może być z twarzy tak brzydki. Reszta sylwetki ok tak? tylko ta twarz?

Autorko ważne że ten facet odpwiada ci pod innymi względami, idealny kandydat na męża. Z przystojniakami będziesz go tylko zdradzać i dziecko też zrobisz sobie z kochankiem. A on będzie je wychowywał.

Gość jolajolaolja
och tak swietne podejscie, tylko ze z nim bede na zdjeciu slubnym :) no jest podobny do np....szczerze nie wiem, nie widzialam nigdy nikogo takiego ...

Pazura ma twarz jak małpa, Depardieu?

Gość u4u4u4u
ja to bym chciała takiego;) odstap mi go;p biore w ciemno jesli jest taki jak piszesz;)

Gość griszka67
ja też poznałam kogoś takiego.Z wyglądu nieciekawy,ale serce złote,bardzo troskliwy i opiekuńczy.Wiąże przyszłość ze mną,ale ja nie wiem....Jestem po bardzo nieudanym małżeństwie z takim przystojniakiem-imprezowiczem.Sama już nie wiemrobić.,co

Gość jolajolaolja
no wlasnie wlasnie, to jest ciezki wybor, w sumie no jest idealny poki co pod kazdym wzgledem z wyjatkiem tego jednego, jest mily, uroczy, zaskakujacy,kochany,troskliwy,bardzo inteligentny, ma grono szanujacych sie wiernych przyjaciol, ma plany na przyszlosc, spojrzenie na swiat takie trzezwe, nie pije, nie pali, szanuje ludzi i siebie, jest szanowany, rozwazny, dla niego liczy sie cos wiecej niz imprezki i zabawa. Potrafi poswiecic cos dla kogos na kim mu zalezy i potrafi sie postarac. Nie sprawia mu to nie wiadomo jakiego wysilku i problemu. nie jest klotliwy jest wrecz wyrozumialy...nie wiem co jeszcze wymieniec ZA, a mam tylko jedno PRZECIW cholera!!

Gość jolajolaolja
ach wrecz mnie sie podoba to ze jest duzy umiesniony dobrze zbudowany, ale jest nie twarzowy

Gość griszka67
Autorko,mam identyczny dylemat. Kiedy tak piszesz,mam wrażenie,że to o moim piszesz :)

same zalety i jedna wada.

Gość jolajolaolja
no to nie jestem sama , najgorsze jest to ze mam jedno przeciw a ja i tak nie umiem podjac decyzji :O

Gość u4u4u4u
mialas nieudany zwiazek z przystojniakiem imprezowiczem i to małużenski na dodatek i masz dobrego faceta na oku i jeszcze wyubrzydzasz? :o?

a ile masz lat? a on?

Gość jolajolaolja
na szczescie malzenskiego zwiazku jeszcze z nikim nie zawieralam ;) mam 20 lat, zycie cale przed soba i ciezki wybor, niby taki banal, ale jednak nie bardzo