Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GburiaFuria6

pomozcie mi znalezc najlepszy szablon na bloga

Polecane posty

Gość GburiaFuria6

Witam, pomozcie mi znalezc najlepszy szablon na bloga... Projektuje kolczyki i bizuterie i chcialabym je jakos posegregowac, osobno srebrne, osobno z kamieniami, dlatego zalezy mi, zeby na tym blogu mozna bylo dodawac wpisy nie tylko datami lub w ogole nie datami, a w konkretnych katergoriach. pomozcie prosze

Gość GburiaFuria6
up

Gość GburiaFuria6
Dziekuje, ale na tym nie widac zeby mozna bylo zrobic jakikolwiek podzial na kategorie

Gość blogspot.com
Ale musisz miec maila na gmailu, mailem i haslem logujesz sie na bloggerze. Bardzo intuicyjne tworzenie szablonu, masz na poczatek kilka gotowych i narzedzie projektowania (zmieniasz latwo rozklad, dodajesz elementy, kolory, tla - bez zadnej wiedzy na temat kodow ;) ). Panel jest po polsku, tak automatycznie sie ustawi. Piszac posta na dole masz linijkę na tzw TAGI, wpisujesz je ręcznie np. KOLCZYKI, WISIORY etc. Liste z tagami kilkoma kliknieciami ustawisz z boku na pasku. Beda sie tam automatycznie pojawiac, np. dodasz nowy tag przy poscie to sie tam pojawi.

Gość pinger.pl
każdy wpis oznaczasz tagami, tagi są jakie tylko chcesz, tagi można zmieniać

Gość GburiaFuria6
Aha, super,dzieki, mam konto na gmailu

Gość blogspot.com
pinger jest paskudny. Blogspot jest duzo bardziej czytelny. Ogolnie najlepiej wybrac blox / blogspot. Wiekszosc predzej czy pozniej sie tam przenosi ;) Przy czym uwazam, ze blogspot jest popularniejszy i tak dobrze miec tam konto. No i zdecydowanie latwiejszy w obsludze, tam od razu wiedzialam co i jak, latwo dostosowalam bloga do swoich potrzeb a na bloxie nie wiedzialam co i jak :o

Gość pinger.pl is okay
może paskudny, ale o wiele bardziej popularny przecież złożyć konto to 20 sekund, a skasować 3 sekundy

Gość pinger.pl is okay
ps. u mnie blogspot.com ładuje się wolniej niż żółw przemierza trasę Krk-Waw :p

Gość blogspot.com
Bardziej popularny? Nie rozśmieszaj mnie :D

Gość polecam ten serwis z szablonam
www.blogowicz.pl - jest tam multum szablonow wiele bardzo ladnych i zaawansowanych technicznie, zobacz na jakie srwisy oferuja szablony i zaloz bloga na dogodnym dla siebie

Gość GburiaFuria6
Dziekuje, jutro popatrze. Zalezy mi tylko na tych katergoriach i zeby w miare latwo wgrywalo sie zdjecia, czy jest znany czy nie - niewazne ;) i czy sa ladne szablony / motywy tez ;)

Gość blogspot.com
Popularność wynika z obsługi ;) Na blogspocie lepiej żebyś wgrywała zdjęcia na zewnątrz (np. flick, imageshack). Zresztą jakkolwiek będziesz wgrywać jest bardzo wygodnie. Klikasz ikonkę zdjęcia, masz okienko z wyborem z wyborem skąd zdjęcie. Jak już będziesz widzieć foto w poście kliknij je to otworzy się pasek edycji np. dostosowywanie wielkości (małe, duże, oryginalny rozmiar etc). No i nie ma żadnych reklam tam, chyba że sama je umieścisz ;)