Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

logik

Muzyka Lat 80-tych - Temat Logiczny

Polecane posty

Logicznie rzecz biorąc ; Witam. Zaczynam najpopularniejszy temat na kafeterii (nim się nim stanie to ja już o tym wiem). Skierowany jest do osób urodzonych około 1970 a 1990. Inni nie zrozumieją. Skupimy się tutajże na zebraniu kompendium wiedzy o najcudowniejszym gatunku muzycznym, który nigdy już niestety nie wróci. I w zasadzie tyle na początek :)

Idź pan w ch** z taką piosenką poprzedniku. Ciesz się, że udało się trafić na właściwy monet dla zaspamowania. Ani to fajne, ani nie w klimatach 80's. I logicznie rzecz biorąc to właściwie idż pan w ch** TYLKO MUZYKA LAT 80 !!!!!!!!!!!! Kto nie czuje bazy ten niech, z całym szacunkiem, poważaniem, obyciem, kulturą, ekstrawagncją po prostu nie... zabiera głosu.

Dobra, jeszcze jedno (.... rąk nie brudzi) Zablokowane są na tym forum kody html/yt więc zadanie jest utrudnione. Zanim zacznę wklejać linki do tematycznych kawałków, chciałbym napisać coś o sobie. Urodziłem sie w stanie wojennym i założyłem ten temat nie dla lansu tylko dla rozpoznania resztki piosenek, które mogły mi umknąć "jakimś cudem". Choć to niemożliwe :) Ale jak znajdę choć jedną dzięki WAM to lbędę po prostu szczęśliwy. Zasada wpisu tematu składa się z 2 czynników: - urodziłem się w latach 80-tych, ewewntualnie poźne 70 lub wczesne 90, inaczej wykur@iam na "?lepsze" fora. Innymi słowy - jeśli urodziłeś się przed 1972, a później niż 1993 to ... wydupczaj stąd. - każdy wpisujący się umieszcza linka piosenki z lat 80 którą lubi, a KTÓRA NIE POJAWIŁA SIĘ W TEMACIE !!!!

Gość to się bardzo mylisz
bo ja jestem sprzed roku 72 i jestem pasjonatem muzyki lat 80-tych. I topic mi się spodobał. Ale jak masz takie podejście do ludzi - to żegnam!