Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tastefull woman

SYLWESTER!!!! Nie mogę się doczekać

Polecane posty

Gość tastefull woman

Idę na fajną imprezę, będą moje najlepsze koleżanki i nasi fajni koledzy, razem będzie ok 15 osób, ale najbardziej mnie dołuje to, że nie będzie tam chłopaka w którym się zakochałam:( Tak mi smutno, bo to jest nasz wspólny znajomy, a sylwestra spędza gdzieś indziej (to nie jest mój chłopak, jedynie kolega, ale go uwielbiam) , a na dodatek moje koleżanki będą miały przy sobie "swoich" chłopaków i będą miały kogo uwodzić...:(

Gość niechcemisielogowac
a kto ci dziecko alkohol kupie na ta imprezE? ;p musisz jakiewgos zula poproosic pod sklepem bo 13stka nie sprzedają...

Gość tastefull woman
idiotka:) mam 19 lat, a ty pewnie sylwestra spędzasz samotnie :) no to miłej "zabawy z jedynką"

Gość tastefull woman
w sumie to zrobie loda mojemu innemu koledze, może dzięki temu o tamtym zapomnę :)

Gość niechcemisielogowac
19 lat i bedzies zuwodzic kolegow i zazdroscisz kolezanka fcetal:P hehe smiesznie:P no musze cie zaskoczyc poniewaz spedze sylwestra z narzeczonym i znajomymi:P wiec bede go uwodzic hehehehehe

Gość tastefull woman
spadaj i przestań się podszywać idiotko. Tak, mam 19 lat:) Przynajmniej mam najlepsze lata życia przed sobą, zazdrosna stara kwoko:)