Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna na swój sposób:-)

Dlaczego wy faceci patrzycie tylko na wygląd?

Polecane posty

... A dziewczyny przeciętne/brzydkie dla was nie istnieją??

Gość Sadman its Good
bo taka jest natura rzeczy,paskudy sa zwyczajnie ewolucyjnym odpadem

spokojnie na pewno znajdziesz jakiegoś dewianta co lubi dupczyć kaszaloty 🖐️ levvviatan wydupczyłby nawet młodą dorodną brzozę , gdyby pierwsza do niego zagadała :classic_cool:

ale glupoty gadasz...chyba zadajesz sie z nieodpowiednimi facetami skoro tak uogolniasz. A poa tym faktem ejst, ze kazdy zy to kobieta czy facet - patrzy najpierw na ogol, dopiero pozniej poznaje sie kogos charakter. A jezeli nawet dziewzyna bedzie piekna ale glupia, dziwna itp itd to normalny facet dlugo z nia nie wytrzyma. Wiec nie zadawaj glupich pytan nie majacych zwiazku z rzeczywistoscia. A gdybys Ty zobaczyla np. chlopaka 165 cm, grubego, z pryszczami itp itd to zapewne od razu chetnie bys sie z nim umowila na randke co? Jezeli nie to Ty tez patrzysz na wyglad...pomysl znaim zadasz durnbe pytanie

Gość DrFilip
dla mnie jako naukowca ignorowanie brzydkich kobiet jest przykładem piękna doboru naturalnego.

Gość sdskrakaha
Ja tylko i wyłącznie patrzę na ładne dziewczyny ale tylko i wyłącznie jeśli są 100% natural bo jak widzę jakąś niby zadbaną solarkę z makijażem że ho ho to wręcz mnie to obrzydza.Musi być ładna i naturalna

Gość mała mi piękna i miła
I co tu się dziwić? Też patrzę na urodę facetów! I na wzrost. Gdy ma tyle co ja to istny atyseks i nic na to nie poradzę, to jest zakodowane i już.

No widze ze nie wyobrażacie sobie że można nie zwracać uwagi na wygląd, sugerujecie że ja też sortuję facetów w ten sposób:-)ale powiem wam że jest inaczej bo właśnie dzięki temu że ja sama wyglądam jak wyglądam (czyli źle) umiem patrzeć na ludzi nie przez pryzmat wyglądu. Jeśli myślicie że to tylko ściema to znaczy że nie jesteście w stanie tego zrozumieć

Gość philosoph
każdy patrzy na wygląd to atawizm orymitywny odruch selektywny wytworzony drogą ewolucji tylko kążdemu podoba sie co innego ja np nie lubie kobiet anorektycznych i jak ma delikatny brzuszek to jest ok:)