Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca aga

Czy ktoras jest w 11tyg ciazy?

Polecane posty

Gość Pytajaca aga

Jakie macie objawy?

Gość analena
Cześć, ja jestem w 11. tygodniu. Z objawów mam bóle podbrzusza, duuuże piersi (na szczęscie nie bolą za bardzo), duże pragnienie ( i częste bieganie do łazienki), zmęczenie i niechęć do czosnku i cebuli (ale mdłości nie mam) :)

Gość ja też jestem w 11
Objawy to przede wszystkim okropne nerwy, wszystko mnie wyprowadza z równowagi, ból piersi ale nie jakiś mocny, czasem ból brzucha, czasem zgaga, senność, czasem też mnie jeszcze muli wieczorami...

Witam moge sie zgodzic z poprzedniczkami ja również jestem w 11 tyg,mam mdłości :(,kawy nie znosze(kiedyś piłam po 3 dziennie)...mam wrażenie pełnego żołądka,ale to pewnie za sprawą mdłości...po południu drzemka to podstawa...no i moje humory sama ze sobą nie wytrzymuje:)a co dopiero inni,biedny mój mąż słysz tylko -podaj to -zrób to a to ze względu na to że wiekszość dnia musze leżakować:(

Gość ja też jestem w 11
Te humory są najgorsze :o Ja też sama ze sobą nie wyrabiam, już nigdy więcej nie chcę być w ciąży...

Co zrobić hormony szaleją:) miejmy nadzieje,że to szybko minie... no i w moiom przypadku jest dużo łez np po obejrzeniu jakiegoś filmu:)

Gość ja też jestem w 11
Ja się dzisiaj popłakałam na jakimś filmie o tygrysach :P

Gość Pytajaca aga
Nie mam mdlosci a oprocz tego mam wszystkie objawy jak wy i jak czuje cebule to mi niedobrze. Nie mam takiej ochoty na jedzenie

Gość Pytajaca aga
Ciekawe jakie macie terminy bo ja na 2 lipca a wy?

Ja mam na 17 lipca:)i w moim przypadku lekarz dodaje 2 tygodnie od momentu zapłodnienia czyli ty jestes w 13 tyg a nie w 11:)

Gość ja jestem dopiero w 8
i w jakąś deprechę już popadam. Mam całodobowe mdłości, wymiotuję dalej, niż widzę. Pragnę i kocham już to dziecko ale taka znerwicowana chodzę. Masakra. I śpię chyba po 16 godz na dobę :o Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

mNIE TEŻ MĘCZĄ MDŁOŚCI ALE SZCZERZE MÓWIĄC JEST LEPIEJ JAK PRZED KILKOMA TYGODNIAMI:)MAM NADZIEJE ZE JESZCZE TROSZKE I Ci też ulży:)

Gość ja jestem dopiero w 8
Też na to liczę. Chciałabym wrócić do pracy (narazie jestem na zwolnieniu z powodu mojej zażyłej przyjaźni z kibelkiem :o). Dzięki za pocieszenie. Coś czuję że najliższe m-ące będą baaardzo dłuuugie.... ;)

Gość Julia:)))
Witajcie. Także jestem w 11 tyg i mam termin na 17 lipca:) Objawy? duże piersi, ból w podbrzuszu, nerwowość i zmiana humoru, ale to mi się wydaje normalne u mnie. macie jakieś obawy. Może to głupie, ale ja się boję poronienia, jakiejś choroby dziecka itd. Każdy ból brzucha zbudza u mnie niepokój, macie coś podobnego. ( to moja pierwsza ciąza)